Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport IZBOR NAJBOLJIH U SPORTU Podijeli

Ivana Neralić i Luka Turković najbolji sportaši Ogulina u 2017. godini

Ženski kuglački klub Ogulin i Teniski klub Ogulin proglašeni najuspješnijim klubovima

OGULIN – Kuglačica Ogulina Ivana Neralić, juniorska svjetska prvakinja, i rukometaš Ogulina Luka Turković najbolji su sportaši grada podno Kleka u 2017. godini.

Svečanost proglašenja održana je u nedjelju u Gradskoj sportskoj dvorani, a u ovom 37. izdanju izbora najboljih u ogulinskom sportu nagradu za najbolji ženski klub dobio je Ženski kuglački klub Ogulin, a za najbolji muški Teniski klub Ogulin.

Nagrada za životno djelo uručena je Branku Bajtu iz Kuglačkog kluba Policajac, najboljim trenerom proglašena je Vesna Ceranić iz Ženskog rukometnog kluba Ogulin, a najuspješnijim sportskim djelatnikom Maja Stošić iz Društva za športsku rekreaciju Ogulin. Priznanja za najbolje mlade sportaše dobili su Anton Stipetić (Teniski klub Ogulin), David Stipetić (Muški rukometni klub Ogulin), Luka Vuković (Gimnastički klub Ogulinski sokol), Iris Blašković (Ženski rukometni klub Ogulin), Tena Magdić (Teniski klub Ogulin) i Magdalena Stipetić (Ženski kuglački klub Ogulin).

Posebna priznanja Športske zajednice grada Ogulina uručena su Rukometnom klubu Ogulin za dugogodišnje provođenje humanitarnih akcija, limačima i pionirima Nogometnog kluba Dobra iz Svetog Petra za izuzetne rezultate u svojim dobnim kategorijama te biciklistima Ivanu Puškariću i Željku Magdiću za humanitarnu biciklijadu ‘Albanija 2017.’.

Foto: Darko Pribanić

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Velika pobjeda Karlovčanki u Zagrebu: ispustile 2:0 u setovima protiv Don Bosca, ali ipak slavile u petom