Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  30C° Karlovac

 • weather-image

  31C° Duga Resa

 • weather-image

  29C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

Iz slunjske škole nestala hrana, iz garaže otuđen motor

Tako je ponovo provaljeno u slunjsku Osnovnu školu, i ponovo je, baš kao i prije nekoliko mjeseci, ukradena hrana. Krađa se zbila proteklog vikenda. – U vremenskom periodu od 26. do 28. rujna u Slunju je izvršena provala u osnovnu školu, odakle su otuđeni razni prehrambeni artikli. Materijalna šteta je oko 700 kuna – izvijestila […]

Tako je ponovo provaljeno u slunjsku Osnovnu školu, i ponovo je, baš kao i prije nekoliko mjeseci, ukradena hrana. Krađa se zbila proteklog vikenda.
– U vremenskom periodu od 26. do 28. rujna u Slunju je izvršena provala u osnovnu školu, odakle su otuđeni razni prehrambeni artikli. Materijalna šteta je oko 700 kuna – izvijestila je glasnogovornica Tanja Petrić.

Puno veća šteta nastala je u Generalskom Stolu. Tamo je, lopov, mora se priznati, trebao i puno više snage i truda jer odnio je – Mercedesov motor.
– S petka na subotu u Generalskom Stolu iz garaže otuđen je motor s automatskom getribom za vozilo marke "Mercedes". Materijalna šteta je oko 21.000 kuna – rekla je Petrić.

Osim kradljivaca i švercerima je protekli vikend bio radni. Tako je jučer 57-godišnji državljanin BiH u Hrvatsku pokušao unijeti 20 šteka cigareta bez da ih prijavi za carinjenje.
– Prilikom ulaska u RH, u mini busu, u dvije putne torbe vlasništvo 57-godišnjeg državljanina BiH, djelatnici policije i carine pronašli su 20 šteka cigareta s nadzornim markicama Ministarstva financija BiH, a koje isti nije prijavio djelatnicima Carine prilikom ulaska u RH – navela je Petrić.

Pročitajte i ovo

PORUKA IZ ALŽIRA

Brat migranta stradalog u Mrežnici apelira: Migranti, ne riskirajte život ovakvim putovanjima, prihvatite život kakav jest. Sve molim za humanost