Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život SNOVI IZ RADIONICE SV. JOSIPA Podijeli

Izdana prva slikovnica o sv. Josipu: Upućuje na važnost vjere u životima djece i odraslih

Slikovnica “Snovi iz radionice sv. Josipa” napisana je kao osobni dar autorice kumčetu i nije trebala biti prezentirana javnosti, ali, božji plan…

U nakladi Nacionalnog svetišta sv. Josipa izdana je prva slikovnica posvećena sv. Josipu. Autorica je Anja Novak iz Koprivnice koja ju je napisala kao dar svome kumčetu, a rektor svetišta mons. Antun Sente predložio da ju se tiska kako bi bila dostupna javnosti.

– Želeći se uvjeriti u ispravnosti svoje namjere Anja mi je poslala slikovnicu tražeći moje mišljenje. Posebno zato što sadržaj slikovnice na trenutke izlazi iz okvira biblijskoga prikaza sv. Josipa. Obradovala me napisana poruka obogaćena mnoštvom crteža pa sam predložio Anji da ovo djelo objavimo u nakladi Nacionalnog svetišta sveto Josipa. Tako smo dobili prvu slikovnicu posvećenu sv. Josipu, pojašnjava mons. Sente.

Pod nazivom  “Snovi iz radionice svetog Josipa” slikovnica  prikazuje odnos između dječaka Mihaela i sv. Josipa i upućuje na važnost vjere u životima i djece i odraslih. Može se nabaviti u Nacionalnom svetištu svetog Josipa već sada, uoči blagdana sv. Nikole.

Pročitajte i ovo

PISMOM DO ŽRTVE

Nigerijska prijevara u Karlovcu: Stigla pisma na više adresa, a s njima i novčano “nasljedstvo”