Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Napali su je da na društvenim mrežama dijeli samo objave bijelaca poput Taylor Swift i Miley Cyrus te da Afroamerikance i problem rasizma uopće ne razumije. Naprotiv, tvrde da je rasizam i sama poticala na setu. Odala počast Floydu pa naljutila kolege sa seta: 'Licemjerno, na snimanju si nas sve zlostavljala' Na sjednici bi o tome trebalo odlučivati više od 20 sudaca iz četiri odjela: Odjela za javni red i mir, Odjela za financijske i gospodarske prekršaje, Odjela za prometne prekršaje i Odjela evidencije sudske prakse Visoki prekršajni sud donosi odluku o "Za dom spremni" na počeku Thompsonove pjesme Priliku nećemo prokockati kao aktualna vlada, a gospodarski oporavak možemo provesti u djelo, poručio je predsjednik SDP-a Davor Bernardić na predstavljanju gospodarskog programa Restart koalicije... Restart koalicija predstavlja gospodarski program kojim žele promijeniti Hrvatsku... Đurđevačka je policija uhitila dvojicu „službenika pošte“ koji su krajem svibnja provalili u kuću 71-godišnje žene u Podravskim Sesvetama. Ukrali su nekoliko tisuća kuna. Oni su tog prijepodneva nazvali ženu na telefon i predstavili se kao djelatnici pošte i nesretnu ženu izvijestili da dođe u poštanski ured i preuzme paket. Dok je nasamarena žena išla po paket, „djelatnici pošte“ od kojih je jedan (32) s međimurskog područja, a osam godina stariji partner s područja Varaždinske županije su provalili u kuću i uzeli novac. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem protiv osumnjičenih je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku gdje će čekati poziv za odlazak u Općinsko državno odvjetništvo. Foto: Ilustracija Nazvali ženu i rekli da dođe po paket pa joj iz kuće ukrali novac

Županija IZLOŽBA Podijeli

Izložba “Joyceova Marilyn Monroe” od večeras u ULAK-u

Izložba je dio 2. FUSE – Film Under Sever Experiment festivala koji se od četvrtka do subote održava u Karlovcu

Uoči 2. FUSE-a – međunarodnog festivala eksprementalnog i igranog filma u Karlovcu će danas biti otvorena izložba “Joyceova Marilyn Monroe”. 

Festival se održava od 9. do 11. svibnja. U konkurenciji je 17 filmova iz cijeloga svijeta. Uvertira mu je spomenuta izložba koja će biti otvorena u ULAK-u u 19 sati te će se moći do kraja FUSE-a razgledati besplatno od 16 do 20 sati.

Izložba ”Joyceova Marilyn Monroe” otkriva književno-filmske tajne najveće ikone glumišta 20. stoljeća prema intimnim zapisima dokumentiranih u knjizi Fragments: Poems, Intimate Notes, Letters koja dokazuje da je Monroe živjela tajan intelektualni i pjesnički život.

Izložbu organiziraju FUSE festival i udruga Bloomsday Croatia koja i ove godine u lipnju u Puli održava istoimeni festival inspiriran Jamesom Joyceom i njegovim kultnim djelom Uliks.

Pročitajte i ovo

“Sve sporno otklanjamo s horizonta, a Ćorić će biti na listi 7. izborne”