Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  24C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  24C° Ozalj

 • weather-image

  21C° Slunj

Život ZBOG NERADNOG DANA Podijeli

Izmijenjen ovotjedni raspored odvoza otpada u Karlovcu, Dugoj Resi i okolnim općinama

Pomiče se za dan poslije

Neradna srijeda i ovaj je tjedan pomaknula odvoz otpada u Karlovcu, ali i Dugoj Resi i okolici.

Sav otpad od srijede u Karlovcu će biti odvežen u četvrtak, od četvrtka u petak, a od petka u subotu. Na isti način, jedan dan kasnije, bit će organiziran i odvoz reciklabilnog otpada. Reciklažna dvorišta na Ilovcu i Maloj Švarči danas rade do 15 sati, a sutra su zatvorena. Od četvrtka rade po redovnom radnom vremenu.

Pomicanje odvoza na dan poslije u Dugoj Resi konkretno znači da će otpad iz Naselja Curak, s Juranovog brda, Nazorove, Gupčve, Varnice, Banjavčićeve, s Inzla, Naselja Tušmer, Tesline, Palmovićeve, Cesarićeve, Mihanovićeve, Brajske, Viničke, sa Šetališta Tušmer, iz Bošta, Novog Sela, Tomičića, Cerovačkih Galovića, Novaka, Alovanića, Furdeka, Mihalić Sela, Okolnice i Mrežničkog Briga te s područja Generalskog Stola iz Bukovlja,  biti odvežen u četvrtak.

U petak će se odvoziti otpad iz Brezovca, Ujevićeve, Frankopanske, Naselja Roganac, Bučarove, Trga Nikole Šubića Zrinskog, Šenoine, Gajeve, Riječke, Karlovačke, Preradovićeve, Vingradske, s Petrakova Brda, iz Sv. Petra, Belavića, Šeketinog Brda, Lišnice, Mrežničkih Poljica, Mrežničkih Galovića i Dvorišta.

Otpad će u subotu biti odvežen iz Belajskih Vinica, Mrežničkog Varoša, Pećurkovog Brda i Donjeg Mrzlog Polja te u Generalskom Polju iz naselja: Zatezali, Tonkovići, Dražice, Šuvage, Erdelj, Sela, Cokani, Lupinci, Gorinci, Radočaji, Lešće, Skukani i Tomašići.

Pročitajte i ovo

BLAGDANSKA KUPOVINA

KTC supermarket danas, sutra i u subotu radi od 7 do 20 sati