Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Nemam posla i bojim se da ću je morati zatvoriti kako ne bih upao u još veće dugove i kredite. Zanima me što vi mislite. Očekuje me i operativni zahvat, a kći bi mi se trebala udati do kraja godine 'Firma mi lagano propada, a uskoro me očekuje i operacija' Ženu su trebali privesti, a ne je udariti. Naš pojam pravde ne podrazumijeva sistem 'oko za oko', rekao je Bernard Young, gradonačelnik Baltimorea Snimka: Policajac u Baltimoreu nokautirao ženu, više ne radi Nezavisni saborski zastupnik Bojan Glavašević, sin vukovarskog heroja Siniše Glavaševića, na društvenim mrežama prisjetio se svoga djeda i opisao njegov težak životni put u ratu 'Moj djed u logorima je pretrpio strašna mučenja, njegov jedini grijeh je bio što nije bio Srbin' Na Dan grada Zagreba, 31. svibnja, u nedjelju je i svečano otvoren rotor Remetinec, veliki i važan infrastrukturni projekt čija je ukupna vrijednost oko 331,6 milijuna kuna, od čega je s gotovo 273 milijuna kuna sufinanciran sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj. Uz zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića na svečanosti je bio i izaslanik predsjednika Vlade ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković. Voditelj projekta rotora Remetinec Goran Radić istaknuo je da je danas svečano otvorenje rotora koji je već ranije otvoren za promet. Podsjetio je da su rotor otvarali u dvije faze. "Prvo smo ga otvorili 23. siječnja kad smo otvorili promet na rotoru, a onda smo od 23. siječnja pa do 1. travnja dovršili tramvajsku prugu i pustili je prema situaciji, jer je bio potres", izjavio je novinarima. Vrijedan 331,6 mil. kn: Na Dan Grada Zagreba otvorili su rotor

Život VIK PODSJEĆA Podijeli

Izolacija na vrijeme i cijevi ni ove zime neće pucati

Prevencijom do izbjegavanja troškova

Vodovod i kanalizacija Karlovac i ove zime preventivno podsjeća građane da dolaskom hladnijeg vremena može doći i do pucanja kućnih instalacija, ali i kako to spriječiti.

– Kako bi izbjegli trošak kojeg uzrokuje puknuće smrznute cijevi , podsjećamo vas na korake i aktivnosti kojima ćete preduhitriti neželjene posljedice, a sačuvati nekoliko dragocjenosti: vrijeme, novac i naravno vodu. Provjerite jesu li vodomjerna okna dobro zatvorena, a u slučaju ekstremno niskih temperatura zaštitite instalacije unutar vodomjernih okana stiroporom ili staklenom vunom. Interne cijevi koje vode do garaža i dvorišnih objekata koji se ne griju, ispraznite ili toplinski izolirajte npr. filcom ili građevinskom folijom.

U objektima koji se ne koriste redovito, poput vikendica,  treba zatvoriti ventil iza vodomjera i obavezno ispustite vodu kako bi se spriječilo smrzavanje cijevi.

– Budući da sa zimom dolazi i vrijeme otežanih uvjeta očitanja vodomjera, podsjećamo da je vaša dužnost kao korisnika omogućiti pristup vodomjernom oknu, na način da poklopci budu očišćeni od lišća, zemlje, trave, snijega ili leda, a kako bi na obostrano zadovoljstvo mogli točno očitati vaš potrošak vode.

Pročitajte i ovo

OTVARANJE

Ako vam fali Kladuša, možete ići od ponedjeljka slobodno. Pročitajte kamo možemo i gdje je još STOP