Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Izvučene skupine turnira registriranih klubova NSKŽ-a te turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora

Naslove pobjednika brane Karlovac 1919 i Gradska četvrt Grabrik.

KARLOVAC – U maloj sali Sportske dvorane sinoć su izvučene skupine turnira registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije i turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora grada Karlovca, koji će se i ove godine igrati kao predturniri glavnog 51. Karlovačkog malonogometnog turnira.

U turniru registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije igrat će 21 ekipa raspoređena u sedam skupina. Nositelji, na temelju prošlogodišnjeg plasmana, su Slunj, Ogulin, Korana, Vojnić ’95, Karlovac 1919 I, Dobra iz Novigrada i Croatia ’78. Natjecanje započinje u ponedjeljak, 16. prosinca, a u četvrtfinale te u ždrijeb glavnog turnira plasirat će se pobjednici skupina i najbolja drugoplasirana ekipa. Naslov pobjednika brani Karlovac 1919.

U turniru gradskih četvrti i mjesnih odbora grada Karlovca sudjeluje 26 ekipa, a po prvi puta igrat će dugoreški Mjesni odbor Gornje Mrzlo Polje te ekipa Grada Karlovca, u čijem sastavu će biti zaposlenici gradske uprave. Na temelju prošlogodišnjih rezultata, za nositelje su postavljeni GČ Grabrik, GČ  Švarča, GČ Zvijezda, MO Pokupska Dolina, GČ Turanj, MO Cerovac Vukmanićki, GČ Luščić-Jamadol i MO Borlin. Natjecanje započinje također u ponedjeljak, 16. prosinca, u četvrtfinale i ždrijeb glavnog turnira će samo pobjednici skupina, a naslov brani Gradska četvrt Grabrik.

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Seniori Karlovca sedmi u Kupu i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, seniorke desete u Kupu