Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Crna kronika LICA S TJERALICE Podijeli

Jake policijske snage kod OŠ Dubovac nakon filmske potjere uhitile dvojicu. Da ih zaustave, policajci pucali u gume

Dvojica uhićenih imaju više kaznenih djela u dosadašnjoj karijeri

Prava filmska potjera odvijala se večeras u Karlovcu, od Banije prema Dubovcu i dijelom oko gradske tržnice.

Najmanje šest policijskih automobila bilo je u potjeri za još uvijek nepoznatom/im osobama, a jedino što dežurni u karlovačkoj PU kažu jest da je u tijeku – redovno postupanje, zasad.

Kako doznajemo, jedan dio potrage okončan je upravo blizu PU karlovačke, točnije iz Ulice Luščić prema Jamadolu kod OŠ Dubovac. Jedno vozilo zagrebačkih registarskih oznaka zaustavljeno je upravo na samoj prometnici i opkolila su ga policijska vozila i policajci. S upaljenim rotirkama policija “čuva” vozilo koje su “stisli” nakon nevjerojatne potjere po gradu. Brojna policijska vozila sudjelovala su u toj potrazi koja se kretala od tržnice prema Dubovcu, a policijska vozila pod rotirkama jurila su cestom, ali i nogostupima, kažu svjedoci. Dodaju da je vozilo bježalo po gradu i pod punim “gasom” bježalo pred policijom, no očito ne zadugo.

Ništa više službenih informacija nije poznato, a policija samo šturo ponavlja da imaju redovno postupanje. No, da vjerojatno nije riječ o običnom prijestupniku svima je već jasno.

Neslužbeno se čuje kako se radi o policijskoj tjeralici za osobom za kojom je raspisana potraga, a po broju policijskih automobila i službenika dalo bi se zaključiti da je bilo riječi o organiziranoj zasjedi.

Radio Mrežnica prva je u 19,27 te 19,55 sati kontaktirala policiju o događaju, no informacije su bile šture. Tek u 21,48 sati iz policije stiže priopćenje mailom:

obavještavamo da su večeras oko 19.20 sati policijski službenici kriminalističke policije pokušali u Karlovcu zaustaviti osobni automobil. S obzirom da se vozač odbijao zaustaviti za njim je pokrenuta potjera, uz uporabu svjetlosnih signala. Unatoč tome, vozač je i dalje odbijao zaustaviti vozilo i pokušao s ceste izgurati službeno vozilo zbog čega je policijski službenik uporabio vatreno oružje u smjeru pneumatika vozila, a s ciljem onemogućavanja daljnje vožnje.

Policijski službenici su uspjeli zaustaviti vozilo, a u događaju nema ozlijeđenih osoba. Dvije osobe iz vozila, koje su policiji poznate od ranije zbog počinjenja više kaznenih djela, policija privodi u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Pročitajte i ovo

LOŠA NEDJELJA

Vruću nedjelju iskoristili lopovi: U Žakanju napali i opljačkali staricu, na Švarči iz stana ukrali novac