Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Sport MAČEVANJE Podijeli

Jakov Božić bez poraza osvojio ligu ‘Mali floret’ kod dječaka do 10 godina, Gabrijel Jajčević drugoplasirani

Božić je i u posljednjem 5. kolu bio najbolji sa svih sedam pobjeda.

Mladi floretaš Mačevalačkog kluba Karlovac Jakov Božić ukupni je pobjednik lige ‘Mali floret’ u kategoriji dječaka do 10 godina, a dominaciju karlovačkog kluba u spomenutoj kategoriji potvrdio je Gabrijel Jajčević osvajanjem 2. mjesta.

Božić je uoči posljednjeg 5. kola već osigurao naslov, pobijedivši u sva četiri prethodna kola, a sa svih sedam pobjeda u posljednjem kolu potvrdio je apsolutnu dominaciju u svojoj kategoriji. U ukupnom plasmanu, u konkurenciji 14 boraca, uvjerljivo je osvojio 1. mjesto s 35 pobjeda i bez poraza.

Uspjeh karlovačkog kluba upotpunio je Jajčević, koji je u posljednjem kolu upisao četiri pobjede i jedan poraz, zauzeo 3. mjesto te u ukupnom poretku osvojio 2. poziciju. S postignutim rezultatima Mačevalački klub Karlovac je najbolje rangirani klub u državi u disciplini floret za djecu do 10 godina.

Ovog tjedna u klub je stigla i potvrda da je juniorski i seniorski reprezentativac Antonio Gojak ispunio normu za nastup na Svjetskom seniorskom prvenstvu, koje će se sredinom srpnja održati u Budimpešti.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca II odigrali neodlučeno sa Senjanima i ostali na 4. mjestu ljestvice