Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Karlovac EVO GA OPET Podijeli

Jamadolčani i danas bez vode zbog puknuća cijevi

Uskoro će o učestalim kvarovima i rješenju za Jamadol biti riječi na sastanku u Gradskoj četvrti

Dotrajalost vodoopskrbnog sustava i radovi na vodoopskrbnoj mreži razlog su zbog kojeg stanovnici dijela naselja Jamadol proteklih dana nemaju redovnu isporuku pitke vode, nemaju je ni danas.

Kvarove na sustava u samom naselju najviše osjete stanari Jamadolske ulice. Posljednje u nizu puknuća dogodilo se danas u dva navrata. Sanacija je u tijeku, a normalizacija vodoopskrbe očekuje se tijekom popodneva.

Iz Vodovoda i kanalizacije ističu kako je vodovod na Jamadolu građen pretežno šezdesetih godina prošlog stoljeća, a jedan dio mreže obnovljen je 2004. godine. Dodatno, radovi u okolici (na D6) izazivaju hidrauličke udare čija posljedica je pucanje na sekundarnim dijelovima vodovodne mreže. O svim ovim problemima bit će razgovora na sastanku koji bi se sa stanovnicima trebao uskoro održati u Gradskoj četvrti. Osim toga, iz ViK-a najavljuju i da će zbog starosti mreže i količine kvarova, obnova  vodoopskrbne mreže na Jamadolu te izgradnja sustava javne odvodnje biti izvedena kroz EU projekt Aglomeracija Karlovac-Duga Resa.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”