Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Jasmina Svilić, Filip Brinski i Matija Cindrić najbolji seniori na Božićnom turniru u Karlovcu

Ekipno u zraćnoj pušci kod seniora najbolja je bila Duga Resa, a u zračnom pištolju Karlovac.

KARLOVAC – Jasmina Svilić iz Karlovca, Filip Brinski iz Duge Rese i Matija Cindrić iz karlovačkog Policajca osvojili su naslove pobjednika u pojedinačnoj seniorskoj konkurenciji na Božićnom turniru kojeg je u nedjelju na strelištu Jamadol organizirao Streljački klub Karlovac u suradnji sa Streljačkim savezom Karlovačke županije.

U disciplini zračna puška serijska 10 metara za seniorke Svilić je slavila ispred klupskih kolegica Lane Krnić i Gabriele Pleš. U istoj disciplini za seniore Brinski je bio bolji od klupskog kolege Perice Obrovca i Siniše Kotura iz Karlovca. Ekipno kod seniora najbolja je bila Duga Resa, ispred Karlovca i Vepra.

Kod seniora u disciplini zračni pištolj 10 metara pobijedio je Matija Cindrić iz Policajca, ispred klupskog kolege Slavka Matanića i Davida Bencetića iz Karlovca. Ekipno je bio najbolji Karlovac, ispred Policajca.

U zračnoj pušci 10 metara za kadete pobijedio je Filip Maletić iz Duge Rese, ispred klupskih kolega Dina Plavetića i Mateja Merkaša, a ekipno je najbolja bila Duga Resa, ispred Karlovca. Kod kadetkinja slavila je Sara Gojak iz Karlovca, ispred klupskih kolegica Paole Bitunjac i Laure Turić, a kod mlađih kadeta najbolji je bio Marko Neralić iz Duge Rese, ispred Tina Šušnjara i Marijana Radočaja iz Karlovca.

U veteranskoj konkurenciji u istoj disciplini pobjedu je odnio Zdenko Goreta iz Policajca, ispred klupskih kolega Milana Belobabe i Damira Miletića.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

Odgođena gostovanja Aquaestila na Krku i u Crikvenici, kuglačice Ogulina dočekuju Podravku, odbojkašice Karlovca ugošćuju Sinj