Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija DA SE NE BACI Podijeli

Je li bilo preko reda? Stožer: Cijepili smo njih 15 iz najvećih tvrtki Karlovačke županije i članova Gospodarske komore

Pa su tako cijepljeni svojim primjerom pokazali povjerenje u zdravstveni sustav, a i udovoljavali su kriterijima

Je li u Karlovačkoj županiji bilo cijepljenja preko reda i odabranih, službeno nije poznato, no Stožer Civilne zaštite Karlovačke županije danas je objavio zanimljivu informaciju: Organizirali su cijepljenje 15 predstavnika najvećih tvrtki  i poduzetnika, članova Gospodarskog vijeća Gospodarske komore Karlovac, a koji udovoljavaju kriterijima prioriteta za cijepljenje!

Odgovor je to očito na prošlotjedno javno postavljeno pitanje Dimitrija Birača koji se zapitao ima li Karlovac svoje buriloviće i borase, aludirajući na cijepljenja “preko veze”.

U Stožeru danas pojašnjavaju da su “u sklopu kampanje cijepljenja na području Karlovačke županije, Stožer CZKŽ u suradnji sa ZJZKA i HGK Karlovac, umjesto procjepljivanja dužnosnika Karlovačke županije u vrijeme provođenja takve kampanje na razini RH, organizirao cijepljenje 15 predstavnika najvećih tvrtki i poduzetnika, članova Gospodarskog vijeća HGK Karlovac s područja naše županije, a koji udovoljavaju kriterijima prioriteta za cijepljenje”.

Objašnjenje ide dalje pa kaže da su “isti su svojim primjerom ukazali na važnost povjerenja u zdravstveni sustav te da cijepljenjem čuvaju svoje i zdravlje svojih suradnika i time pridonose normalizaciji i stabilizaciji gospodarskih aktivnosti”.

Navedenim primjerom želimo potaknuti sve one koji su u ovom trenutku nesigurni u svoju odluku za cijepljenjem da se za isto prijave kod svojih liječnika obiteljske medicine, poručuju iz Stožera.

Pročitajte i ovo

VELIKA GOSPA

Kamensko, Novigrad i Oštarije sutra očekuju hodočasnike