Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Crna kronika Karlovac Podijeli

Je li ubijeni azilant zaista Tihonski?

I voditelj Prihvatilišta za traženje azila u Kutini Miroslav Horvat kaže kako još nema potvrdu da je ubijeni provalnik u Donjoj Stranici Rus Tihonski. Potvrdio je da je je osoba toga imena i prezimena u prihvatilište došla početkom listopada u njemu bila devet dana te nakon toga svojevoljno otišla, te je tako izgubio status tražitelja […]

I voditelj Prihvatilišta za traženje azila u Kutini Miroslav Horvat kaže kako još nema potvrdu da je ubijeni provalnik u Donjoj Stranici Rus Tihonski. Potvrdio je da je je osoba toga imena i prezimena u prihvatilište došla početkom listopada u njemu bila devet dana te nakon toga svojevoljno otišla, te je tako izgubio status tražitelja azila. O tome je tvrdi obavijestio sve nadležne službe. Isto tako rekao je da Tihonski nije bio problematičan dok je boravio u prihvatilištu.

Naime, iako na dokumentima kod provalnika i napadača na dvoje staraca u Donjoj Stranici u Ribniku stoji da je riječ o 27-godišnjem ruskom azilantu Vladimiru Tihonskom, policija i dalje nije sto posto sigurna da je to pravi identitet napadača.

Kako je potvrdila glasnogovornica PU karlovačke Tanja Petrić, policija i dalje istražuje.

– Obavljaju se dodatne provjere, kako bi se sa sigurnošću moglo potvrditi da je smrtno stradala osoba upravo Vladimir Tihonski i okolnosti njegova boravka na području Republike Hrvatske – rekla je Petrić.

Uz to što još traje policijska istraga, u istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu još se čeka privođenje 80-godišnjeg Dragana Žugečića koji je usmrtio svoga napadača. Policija će ga istražnom sucu privesti uz kaznenu bi prijavu za ubojstvo.

Pročitajte i ovo

SAMO DA IZDRŽI

Vijećnica bi trebala danas dobiti privremenu zaštitu, a Dugorešanima gradonačelnik najavio pomoć