Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac ARISE ROMA Podijeli

“Jednog dana život će biti lijep” na Dubovcu

Prostor u kojem žive romska djeca i koja maštaju o budućnosti

Audio-vizualna izložba „Jednog dana život će biti lijep“ nastavak je projekta „Kad odrastem, bit ću bogatašica“ kojim se zaustavljamo u prostorima u kojima romska djeca žive i u kojima maštaju o budućnosti, poručuju organizatori izložbe koja se u utorak otvara na Starom gradu Dubovac u Karlovcu, u 18 sati.

Audio vizualna izložba odvija se u sklopu Tjedana jednakosti koji udruge ARTERARIJ, Centar za mirovne studije i Romska organizacija mladih Hrvatske provode u 8 gradova diljem Hrvatske između 8. travnja i 26. rujna 2021. godine.

Ova audio vizualna izložba nastala je uz financijsku podršku Europske unije, u okviru projekta „ARISE ROMA“, koji se provodi u sklopu programa “Glavne uprave za pravosuđe i potrošače, programa o pravima, jednakosti i građanstvu 2014.-2020.” Projekt i audio vizualnu izložbu sufinanciraju Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Grad Zagreb. Autorice izložbe su Ana Opalić i Barbara Matejčić.

Izložba će biti otvorena do 26. rujna, a može se razgledati u radnom vremenu Starog grada Dubovca.

Pročitajte i ovo

PEĐA GRBIN

Šef SDP-a u Karlovcu: “Vlada kopira naša stambena rješenja i plasira ih pod svoja. Ovdje smo da pomognemo građanima, to nam je obveza”