Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  32C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Na polarnom kruzeru Scenic Eclipse, vezanom uz glavni lukobran riječke luke, u četvrtak je uspješno održana vatrogasna vježba gašenja požara na brodu. Vježbu je s nekoliko vatrogasnih vozila izvela riječka Javna vatrogasna postrojba u suradnji s posadom broda Scenic Eclipse, riječkom Lučkom upravom, Lučkom kapetanijom, Dezinsekcijom, Jadranskim pomorskim servisom, Lukom Rijeka, tvrtkama Croatia Pilot i Securitas, Zavodom za hitnu medicinu Primorsko-goranske županije te Policijskom upravom primorsko-goranskom - Postajom pomorske i aerodromske policije. Vježbom su se željele testirati sposobnosti i kapacitet sudionika te upozoriti na slabosti i priliku za poboljšanje. U vježbi je simuliran pad helikoptera na helidromu, nakon čega je požar ugrozio niže katove, uključujući brodski restoran. Kako je istaknuto tijekom vježbe, kruzeri i ta vrsta turizma znatno utječu na ekonomiju i razvoj destinacije, a mogućnost njihova prihvata u riječku luku prepoznalo je više kompanija, pri čemu je važan čimbenik sigurnost. Vatrogasna vježba na kruzeru Scenic Eclipse u riječkoj luci Na lokalnom putu kod nasipa Elbe u Donjoj Saskoj, u Njemačkoj, ucrtali su piktograme s ovcama, koji će upozoravati bicikliste i šetače da olakšaju prijelaz pastirima sa stadima ovaca Na ovom mjestu briga o ovcama je velika, a imaju i svoj znak Od ukupnog broja testiranih u posljednja 24 sata, više od 80% zaraženih je iz Beograda, piše Kurir.rs. Zbog toga će nakon sastanka Kriznog stožera predsjednik Vučić objaviti konačnu odluku Panika zbog korone u Srbiji: Vučić zatvara cijeli Beograd? Uskok je optužio skupinu od 20 ljudi za zločinačko udruženje,dilanje droge, dovođenja u opasnost života i imovine, poticanja na tešku tjelesnu ozljedu, prikrivanja, protupravne naplate... Sijali strah: Dileri kokainom i travom pali u akciji "Tebra" optuženi i za paljenje četiri auta

Sport ODBOJKA Podijeli

Jelena Grgić na popisu reprezentativki i za kvalifikacije za Europsko prvenstvo

Kvalifikacije za europsku smotru juniorki održat će se od 27. do 29. travnja u Slovačkoj.

DUGA RESA – Odbojkašica Plavog zmaja Jelena Grgić na popisu je igračica juniorske reprezentacije Hrvatske za predstojeće kvalifikacije za Europsko prvenstvo.

Okupljanje reprezentativki je u ponedjeljak, 9. travnja, u Poreču, a kvalifikacije se održavaju od 27. do 29. travnja u Slovačkoj.

Grgićeva je u sastavu juniorske reprezentacije bila i na turniru u talijanskom Pordenoneu od 30. ožujka do 2. travnja, na kojem je ekipa izbornika Miodraga Stojakovića osvojila brončanu medalju.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

NK Karlovcu 1919 doniran automatski vanjski defibrilator vrijedan 12.600 kuna