Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport JUDO Podijeli

Josip Stojković zlatni na ‘Kupu Dugava’ u Zagrebu

Dugoreški borci osvojili su još pet srebrnih i četiri brončane medalje.

Borac Judo kluba Duga Resa Josip Stojković osvojio je zlatno odličje na ‘Kupu Dugava 2018.’ u Zagrebu, a članovi dugoreškog kluba na spomenutom su natjecanju izborili još pet srebrnih i četiri brončane medalje.

Stojković se na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeo u kategoriji do 19 kg u uzrastu do 8 godina, ostvarivši tri pobjede.

Srebrne medalje osvojili su Fran Juršić u istoj kategoriji (1 pobjeda), u uzrastu do 10 godina Tea Šutej u kategoriji do 22 kg (bez pobjede), Petra Gojak u kategoriji do 32 kg (2 pobjede) i Lea Domitrović u kategoriji preko 44 kg (1 pobjeda), te Leon Šutej u kategoriji do 27 kg u uzrastu do 12 godina (2 pobjede), a brončane u uzrastu do 8 godina Marko Banjavčić u kategoriji do 27 kg (2 pobjede) i Mihael Stojković u kategoriji do 30 kg (bez pobjede), Toni Bujan u kategoriji do 30 kg u uzrastu do 10 godina (3 pobjede) i Jure Papa u kategoriji do 46 kg u uzrastu do 14 godina (1 pobjeda).

Roko Vinski je u kategoriji do 24 kg u uzrastu do 8 godina zauzeo 7. mjesto, a Jakov Movre je u kategoriji do 27 kg u uzrastu do 10 godina ostao bez plasmana.

Pročitajte i ovo

IZBOR NAJBOLJIH

Štefica Pavlaković i Branko Pečaver najbolji sportaši Ozlja u 2019., kuglačice i kuglači Kupe najbolje ekipe