Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Život TRENIRAJ JUDO Podijeli

Judo klub Duga Resa počinje s treninzima

Klub je otvoren za nove članove – starije vrtićance, osnovce i srednjoškolce

S  novom školskom godinom u Dugoj Resi započinje i nova sezona u Judo klubu.

Treninzi će se odvijati u terminima ponedjeljak-srijeda-petak od 18 do 21 sat (ovisno o dobnoj skupini) u dvorani u Poslovnoj zoni Mrežnica.

Klub je otvoren za nove članove, kako u početničkoj grupi u najmlađoj dobnoj skupini, tako i u starijima. Mogu se pridružiti stariji vrtićanci, osnovci svih dobi, kao i srednjoškolci. To vrijedi i za djevojčice i za dječake, već od danas pa i cijelog rujna u terminima predviđenima za treninge.

– Naglašavamo da su djeca s posebnim potrebama posebno dobrodošla u naš Klub, dokazuju to i dosadašnji sjajni sportski rezultati koje su ostvarili u zajedničkom radu s našim trenerima. Što vaše dijete može očekivati u Judo klubu Duga Resa? Ojačat će tijelo, bit će zdraviji i skladniji. Naučit će osnove samoobrane, upoznat će puno novih prijatelja, postat će društveniji i samopuzdaniji. Naučit će da upornim radom mogu svladati i najteže prepreke. Dobit će, ne samo sportske, već i životne lekcije, naučit će kako iskoristiti snagu tijela i samokontrolu uma. Sve to uz profesionalno vodstvo kvalitetnih trenera, kažu u Judo klubu Duga Resa.

Dodatne informacije mogu se dobiti upitima u inbox na FB stranici kluba, na broj mobitela 098 171 7380 te u prostorijama Kluba.

Pročitajte i ovo

MLADI U AKCIJI

Čiste šumu, skupljaju hranu i potrepštine za životinje, realiziraju projekte. Dugorešku Donju školu epidemija ne zaustavlja