Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Jurica Bonjeković ponovo najbolji

Nastupilo je 15 šahista iz Karlovca, Ogulina, Draganića, Jastrebarskog i Duge Rese. Prvo mjesto osvojio je Jurica Bonjeković iz Šahovskog kluba ‘Draganić’ s 13 bodova, drugi je bio Đorđe Brkić iz Karlovačkog šahovskog kluba s 12, treći njegov klupski kolega Josip Tutek s 10,5, četvrti Zdravko Dotlić iz Šahovskog kluba ‘Duga Resa’ s 9,5 i peti […]

Nastupilo je 15 šahista iz Karlovca, Ogulina, Draganića, Jastrebarskog i Duge Rese. Prvo mjesto osvojio je Jurica Bonjeković iz Šahovskog kluba ‘Draganić’ s 13 bodova, drugi je bio Đorđe Brkić iz Karlovačkog šahovskog kluba s 12, treći njegov klupski kolega Josip Tutek s 10,5, četvrti Zdravko Dotlić iz Šahovskog kluba ‘Duga Resa’ s 9,5 i peti Miroslav Drvodelić iz Karlovačkog šahovskog kluba s 9 bodova. Ovih 5 igrača dobilo je prigodne nagrade.

Karlovački šahovski klub dočekuje u nedjelju u svojim prostorijama, u 5. kolu Četvrte hrvatske šahovske lige centar A, ekipu ‘Nikole Tesle’ iz Zagreba. Susret počinje u 10 sati. Karlovački šahisti na 10. su mjestu prvenstvene ljestvice s 8 bodova.

Pročitajte i ovo

REALIZIRANO

Mandić ispunio prvo predizborno obećanje: Zona Gornje Mekušje završena, prva parcela prodana