Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Jurica Suhin izabran za novog predsjednika Gimnastičkog kluba Sokol

Vinka Suhin i Petra Furač završile su školovanje za učiteljice sportske gimnastike i dobile diplome od predsjednika HGS-a Marija Možnika.

KARLOVAC – Jurica Suhin, dosadašnji tajnik, novi je predsjednik Gimnastičkog kluba Sokol.

Na Izbornoj skupštini održanoj u prostoru Studentskog centra Karlovac razriješeno je dosadašnje vodstvo kluba, a uz novog predsjednika, u Upravni odbor izabrani su Ivan Janković, Željko Šančić, Anamarija Palijan Vračević, Darija Herak, Kruno Smolčić i Ivan Šimunović. Vinka Suhin, Branka Knežević i Antonija Arbanas sjedit će u novoizabranom Nadzornom odboru, a nakon gotovo dvadeset godina od članstva u Upravnom odboru oprostio se Ivan Belina.

Dosadašnji predsjednik Ivan Janković zahvalio se članovim svih tijela kluba na vrlo dobroj suradnji, a novi čelni čovjek kluba, koji je i član Upravnog odbora Gimnastičkog saveza Karlovačke županije i Nadzornog odbora Hrvatskog gimnastičkog saveza, ukratko je predstavio plan rada, u kojem će glavni cilj biti razvoj i odgoj vrhunskih gimnastičarki i gimnastičara.

Klub posjetio predsjednik HGS-a Marijo Možnik

Gimnastički klub Sokol u četvrtak je posjetio predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Marijo Možnik. S predstavnicima kluba razgovarao je o smjeru kojim bi karlovačka i hrvatska gimnastika trebale krenuti te potencijalnoj suradnji kluba i saveza. Dodijelio je diplome Vinki Suhin i Petri Furač, koje su uspješno završile školovanje za učiteljice sportske gimnastike, koje je organizirao Hrvatski institut za kineziologiju.

Ljetne pripreme kluba tradicionalno će se održati u Ljetnom gimnastičkom kampu u Selcu od 24. srpnja do 1. kolovoza.

Pročitajte i ovo

NOVI TRENER

NK Ilovac ima novog trenera, Dejana Štokana