Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -4C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -4C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Život OČAJ UJUTRO Podijeli

Jutros u “drive-inu” u Luščiću: Neki stigli u 5,30, u 7 im rečeno: Gotovo, ne primamo više

U koloni vozila bili su i stariji i mlađi ljudi koji su u Luščić stigli ranom zorom

Razočaranje i očaj, tako bi se ukratko mogao opisati jutrošnji osjećaj brojnih građana koji su na testiranje u karlovački DRIVE-in u Luščiću stigli ranom zorom, a onda “poljubili vrata”.

Mnogi od njih, a tome svjedoči i naš sugovornik, u Luščić su stigli u 5,30 ujutro i čekali u svojim automobilima na – 7 C. Taman prije 7 sati, kad su neki od njih bili na tik do ulaska u prostor, policijski službenik upozorio ih je da je gotovo i da se više ne prima nikoga. – Bilo je grozno, čekao sam sat i pol, dignuo se oko 4 da bih stigao i onda mi kažu da je gotovo i neka “brišem”, svjedoči jedan građanin napominjući da je u svemu bila prisutna i doza arogancije.

Čekali smo k’o budale i umjesto da nekog pošalju i ljubazno nam objasne, pustilo nas se do zadnjeg trenutka

U redu automobila bili su i mnogi stariji vozači koji su ostali u nevjerici kuda nakon ovog, neki od njih jedva su se i okrenuli svojim automobilima, a osjećaj koji je svima ostao nakon ove jutrošnje epizode nije nimalo ugodan. Neki od njih su na bolovanjima, sada im je produžen jedan dan iščekivanja, sutra planiraju ponovno na testiranje, no postavlja se pitanje hoće li i kada doći. Napominju da nisu vidjeli nikakve brojeve niti organizaciju, a sve izgleda pomalo kaotično.

Stožeru Civilne zaštite Karlovačke županije Radio Mrežnica jutros je uputila upit pa se čekaju i odgovori nadležnih.

Pročitajte i ovo

OPASNO

Rampa na prijelazu kod sv. Antuna opet “šteka”