Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  30C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  30C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Život RUKA POMIRENJA? Podijeli

Ono kad… županov auto za parkiranje prijave iz gradske uprave Duge Rese

Obol u prijateljskim odnosima Grada Duge Rese i Županije dobio novu dimenziju

Službeni automobil karlovačkog župana jutros se našao na “udaru” dugoreške policije zbog parkiranja ispred garaže Gradske uprave u Dugoj Resi.

Vozilo je službeni vozač županije parkirao u dijelu ispred garaža koje koristi Grad Duga Resa, ali i ostale institucije smještene u ovoj zgradi. Vozač je raznosio materijale za sjednicu Županijske skupštine i pritom se javio portiru objasnivši gdje je auto ostavljen, ali i da je on “tu”.

No, to izgleda nije bilo dovoljno jer je zasad još uvijek nepoznat netko, vjerojatno iz gradske uprave Duge Rese vrlo brzo pozvao policiju. Neslužbeno, prijava je stigla iz komunalnog redarstva nakon što  gradski službeni vozač nije mogao van iz garaže.

Po dojavi, policija se vrlo brzo “nacrtala” na mjestu događaja, a županijski vozač morao im je objasniti zašto je tu parkirao. Hoće li pasti kazna nije poznato jer policija o tome ne smije govoriti. Kako god bilo, zanimljiva priča osobito u smislu odnosa Grada Duge Rese i Karlovačke županije, ali i revnosti lokalnog komunalnog redarstva kojem očito, ne promakne ni “muha”, osobito kad se radi o njima.

Pročitajte i ovo

KNJIŽEVNI KRUG KARLOVAC

Od 40 priča, najbolju je napisala Zagrepčanka Luna Tatjana Val