Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Kadetkinje Karlovca osvojile ekipnu broncu na Prvenstvu Hrvatske u Solinu

U disciplini 20 hitaca ležeći lana Furač, Sara Gojak i Laura Turić osvojile su 3. mjesto sa 461 pogođenim krugom.

Ekipa kadetkinja Streljačkog kluba Karlovac osvojila je brončanu medalju u disciplini 20 hitaca ležeći na Prvenstvu Hrvatske za kadete i juniore u gađanju serijskom malokalibarskom puškom održanom u Solinu.

U spomenutoj disciplini, u kojoj su se natjecale četiri ekipe, Lana Furač, Sara Gojak i Laura Turić pogodile su ukupno 461 krug i osvojile 3. mjesto, iza zagrebačke Mladosti i solinskog Dalmacijacementa, koji su imali po 486 krugova.

U pojedinačnoj konkurenciji iste discipline najbolja Karlovčanka bila je Lana Furač na 6. mjestu s 241.7 krugova, koja je u konkurenciji mlađih kadetkinja bila blizu odličju, zauzevši 4. mjesto u konkurenciji pet natjecateljica.

Nadomak medalji bili su i kadeti u sastavu Luka Kokalović, Sebastian Lucijanić i Krešimir Plavetić. Osvojili su 4. mjesto s upucanih ukupno 489 krugova, 15 manje od brončane ekipe Končar-Zagreba 1786. U pojedinačnoj konkurenciji iste discipline najbolji karlovački predstavnik bio je Kokalović na 12. mjestu sa 164 kruga.

Gabrijela Pleš je u konkurenciji juniorki osvojila 5. mjesto s 318 pogođenih krugova, a u konkurenciji mlađih juniorki bila je četvrta.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Duga Resa 1929 u derbiju uvjerljivo nadigrala Ogulin i potvrdila naslov prvaka Prve županijske lige