Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Kadetkinje Karlovca zauzele 13. mjesto u Kup natjecanju, ‘Ka timovke’ jedno mjesto iza njih

Pojedinačno najbolje bile su Ana Mikšić i Ida Nikolić iz Karlovca, koje su osvojile 3. mjesta.

Kadetkinje Karlovca i Ka tima osvojile su 13. i 14. mjesto u ukupnom poretku klubova za Kup Hrvatske, a pojedinačno najbolje nastupe imale su Ana Mikšić i Ida Nikolić iz Karlovca, koje su osvojile 3. mjesta.

Zagreb je bio domaćin Kupa i ekipnog prvenstva Hrvatske za kadetkinje i kadete, a karlovački klubovi natjecali su se samo u Kupu. U konačnom poretku klubova kod kadetkinje Karlovac je zauzeo 13. mjesto s 23 boda, a Ka tim 14. mjesto s bodom manje.

Ana Mikšić iz Karlovca je u utrci na 300 metara s preponama, među 20 natjecateljica, osvojila 3. mjesto s rezultatom 49.53, iza pobjednice Klare Kapac iz Dinama-Zrinjevca (46.24) i Tine Polić iz Zagreba (46.80), a isti rezultat ostvarila je Ida Nikolić na 1500 metara sa zaprekama, među 8 natjecateljica, s rezultatom 5:52.13, iza pobjednice Silvije Žilić iz riječkog Kvarnera (5:34.81) i Lare Franjković iz zagrebačkih Svetica (5:43.52).

Lara Čadonić iz Ka tima je na 100 metara s preponama zauzela 5. mjesto, kao i njena klupska kolegica Lucija Marinković na 300 metara. Na 100 metara, u vrlo brojnoj konkurenciji, Čadonić je bila osma, Paula Bajt iz Karlovca deseta, Nina Malobabić iz Ka tima dvanaesta, Petra Fanjek iz Karlovca 40., a njena klupska kolegica Tara Vidiček Ljubojević pretposljednja 44., a u skoku u dalj Vita Andrić iz Ka tima zauzela je 17. mjesto.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukometaši Karlovca II odigrali neodlučeno sa Senjanima i ostali na 4. mjestu ljestvice