Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život ZIMSKE RADOSTI Podijeli

U Kamanju ove zime klizalište, škola klizanja, predstave, ugostiteljska ponuda…

Na dan otvaranja klizališta-klizanje besplatno za sve

Nemaju samo veliki gradovi klizalište i zanimljiv program tijekom zimskih praznika za djecu. I Općina Kamanje je u ozbiljnim pripremama da svojim mališanima osigura zimu za pamćenje.

Mališani svojim klizaljkama već mogu stati na led u Kamanju sljedeće subote i uživati u zimskoj bajci sve do 14. siječnja.

Prvo će vatrogasci pripremiti teren, a onda dolaze ovlaštene osobe koje će postaviti zaštitnu ogradu i učiniti klizalište baš onakvim kako treba biti. Objašnjava nam Suzana Priselac iz Općine Kamanje i otkriva za Radio Mrežnicu kako će točno klizalište izgledati.

-Klizalište će biti duljine 20 metara, površine 10 metara. Ukupno će imati površinu od 200 “kvadrata”, kapaciteta za 60 osoba. Podloga klizališta je jedinstvena cjelina postavljena od ice box modula, a materijal od kojeg se podloga izrađuje je visoko kvalitetni UV stabilizirani EPDM. Svojim dimenzijama je prilagođena lokaciji postavljanja.

A organizirat će se i škola klizanja za najmlađe.

Osim klizališta, učitelja klizanja i animatora, naći će se tu i prigodna ugostiteljska ponuda za sve generacije, predstave iznenađenja i još mnogo zabavnog sadržaja.

Na sam dan otvaranja klizališta, klizanje će biti besplatno.

Pročitajte i ovo

HO, HO, HO

Novogodišnji duh još u okićenoj Dugoj Resi