Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Županija LOKALNI IZBORI 2021. Podijeli

Kandidat za župana Stjepan Mikulandrić pozvao Ozljane da daju glas Biserki Vranić

Za brži razvoj i efikasniju provedbu investicija potrebna je osoba koja se u prijašnjim razdobljima dokazala u rješavanju problema građana grada Ozlja – naglasio je Mikulandrić.

Stjepan Mikulandrić boravio je u gradu Ozlju te iskazao podršku kandidatkinji za gradonačelnicu Biserki Vranić, a ona je pak pozvala sve birače da podrže Stjepana Mikulandrića, kandidata SDP-a i HSS-a za župana Karlovačke županije.

– Suradnja između Ozlja i Županije je posebno važna jer se isprepliću mnoge zajedničke teme i aktivnosti. S obzirom da je čovjek iz ovog kraja, dobro poznaje probleme na svim područjima i sigurno će imati volje i znanja da ih, zajedno sa mnom kao gradonačelnicom Ozlja, riješi. Upoznat je s problemima nekvalitetne infrastrukture, javne rasvjete, stagniranja aktivnosti u Poduzetničkoj zoni i ostalim područjima. Ono što Ozlju treba je ubrzanje aktivnosti, više projekata i njihova veća vidljivost – rekla je Biserka Vranić.

Stjepan Mikulandrić je u Ozlju javno postavio retoričko pitanje može li suparnica Biserke Vranić u drugom krugu, kandidatkinja za gradonačelnicu koju podržava HDZ, a bila je zadnjih osam godina suradnica neuspješne gradonačelnice koje se i HDZ odrekao, biti garancija za promjene nabolje?

– Naravno da ne. Za brži razvoj i efikasniju provedbu investicija potrebna je osoba koja se u prijašnjim razdobljima dokazala u rješavanju problema građana grada Ozlja. To su razlozi zbog kojih pozivam građane Ozlja da podrže Biserku Vranić za gradonačelnicu Grada Ozlja – rekao je Stjepan Mikulandrić.

Kandidatkinja za gradonačelnicu Ozlja upoznala je kandidata za župana s planovima i programima koje namjerava realizirati kada u nedjelju, 30. svibnja 2021. godine, dobije izbore u drugom krugu. Oboje kandidata istaknuli su da su izbori jedina prilika kada građani neposredno mogu birati u kojem će pravcu krenuti njihov grad i njihova županija. Zato su pozvali sve građane grada Ozlja da u nedjelju izađu na izbore i na županijskoj listi i listi za gradonačelnicu grada Ozlja izaberu promjenu i zaokruže redni broj 2.

https://www.facebook.com/MikulandricSDP

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

SMRT NA ILOVCU

Na Ilovcu večeras poginuo motociklist