Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac KARNEVALSKI TIM Podijeli

KAOS-u za Karlovački karneval trebaju volonterske snage

Traže vješte na društvenim mrežama, ali i sa škaricama i ljepilom

Inicijativa mladih KAOS intenzivno radi na organiziranju Karlovačkog karnevala, a za dio posla traži i pomoć novih volontera.

Potrebni su im: Instagramatičari – vješti na društvenoj mreži Instagram, vole koristiti GIF-ove, Boomerang i emotikone, laki na obaraču fotoaparata na mobitelu, Facebooksteri – vješti na društvenoj mreži Facebook, pišu sladunjave i/ili dovitljive tekstove, spretni s kamerom kad treba snimit’ „live“ te volonteri dobrog srca svih uzrasta, neovisno o sposobnostima, spremni izrađivati karnevalske ukrase i dobro se zabaviti, podijeliti koji plakat, naljepnicu ili krafnu.

Iza KAOS-a stoji Udruga Carpe diem, pa će svim volonterima biti osigurane službene potvrde o volontiranju, a onima koji još nemaju svoju, bit će dodijeljene i volonterske knjižice.

Sve što trebaju zainteresirani učiniti jest popuniti online prijavnicu ili se osobno javiti u Centar za mlade u Grabriku, Maksimilijana Vrhovca 13. Prijave se zaprimaju do 31. siječnja u 23:59, a prva i najveća karnevalska volonterska akcija zakazana je za 8. veljače i održat će se na Maloj sceni Hrvatskog doma.

Pročitajte i ovo

LIJEP USPJEH

Ivan Tomislav Cvitešić i Mia Cvitak pobjednici prvog HAWaton natjecanja u Hrvatskoj