Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Kaplastu’ 7 prvih mjesta

Nastupilo je više od 300 natjecatelja iz 40 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U ime grada Karlovca natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb, sport i udruge Goran Jakšić. Organizacija turnira bila je na visokom nivou, pa su domaćini dobili niz pohvala od predstavnika klubova i sudaca. Članovi ‘Kaplasta’ ostvarili su vrlo zapažene […]

Nastupilo je više od 300 natjecatelja iz 40 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. U ime grada Karlovca natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb, sport i udruge Goran Jakšić. Organizacija turnira bila je na visokom nivou, pa su domaćini dobili niz pohvala od predstavnika klubova i sudaca.

Članovi ‘Kaplasta’ ostvarili su vrlo zapažene rezultate. Osvojeno je 7 prvih mjesta, 3 druga i 4 treća mjesta. U juniorskoj konkurenciji Josip Livada bio je prvi do 76 kg, a Luka Puklavec drugi iznad 76 kg. Monika Babić bila je prva kod kadetkinja iznad 54 kg i treća kod juniorki do 61 kg. Mlađi kadet Mislav Sekulić bio je drugi do 57 kg. Dino Povrženić bio je prvi kod mlađih kadeta do 45 kg i treći kod kadeta do 52 kg. Petar Lamešić bio je prvi kod mlađih kadeta do 52 kg i prvi kod kadeta do 52 kg. Antun Vrbanek osvojio je drugo mjesto kod kadeta do 70 kg i treće kod juniora do 68 kg. Tin Begić bio je prvi kod kadeta do 70 kg i drugi kod juniora do 68 kg. Kadet Matija Barić osvojio je prvo mjesto u kategoriji do 63 kg. Lucia Ivković bila je treća u konkurenciji juniorki do 55 kg.

Pročitajte i ovo

KEEP IN TOUCH

U Karlovac stigli učenici i profesori iz 5 različitih zemalja: Uz učenje, važno je stvoriti i nova prijateljstva