Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Jandrokovića koji je jučer bio viralni hit su skinuli s interneta i od njegove fotografije napravili letak koji je osvanuo na raznim lokacijama u Zagrebu. Pod fotografijom je i HDZ-ov broj telefona Jandroković u kupaćima sad je i na posterima po Zagrebu: Pod fotku su stavili i HDZ-ov telefon Taburei, ladičari, dvosjedi... Sve je dio malog namještaja s kojim se mogu lijepo namjestiti manji životni prostori, a da i dalje izgledaju elegantno i da se po potrebi može lako napraviti novi razmještaj 10 važnih komada namještaja za život u malenom prostoru Engleska nogometna Premier liga objavila je da je postigla dogovor o prodaji TV prava za prijenose utakmica Sky Sportsu, BT Sportu, Amazon Prime Videu i BBC Sportu vrijedan oko 5,5 milijardi eura za razdoblje od 2022. do 2025. godine, odnosno za sezone 2022/23., 2023/24. i 2024/25.  Iznos je približno isti kao i prethodni trogodišnji ugovor, odnosno oko 1,83 milijarde eura po sezoni, a postignut je izravnom pogodbom umjesto na javnom natječaju. Za dogovor izravnom pogodbom sa dosadašnjim partnerima Premier liga je zbog pandemije korona virusa dobila dozvolu britanske vlade.  Tako je Premier liga i dalje na vrhu liste kad je u pitanju novac od prodaje tv prava. Na drugom mjestu je francuska prva liga sa prihodom od 1,172 milijarde eura po sezoni (2020.-2024.), pa Bundesliga 1,16 milijardi (2017.-2021.), dok je španjolska Primera četvrta s 1,14 milijardi (2019.-2022). Na petom mjestu je talijanska Serie A s 973 milijuna eura po sezoni (2018.-2021.). Premiership prodao televizijska prava za pet i pol milijardi eura Obilježavajući 76. obljetnicu Križnog puta, predsjednik Vlade Andrej Plenković položio je u petak vijenac i zapalio svijeću pred zajedničkom grobnicom pokraj Spomen-crkve Muke Isusove u Maclj Premijer: Osuda zločina i pijetet prema žrtvama jedini je put ka zacjeljivanju rana iz prošlosti

Karlovac DANAŠNJA POZITIVA Podijeli

KApozitiva: Postavljena česma u šancu

Prva u nizu njihovih inicijativa je uspješno provedena, nadaju se da će tako biti i s ostalim

Karlovačka pozitiva, neformalna volonterska aktivistička grupa koja se bavi poboljšanjima Karlovca, uspjela je u prvoj od niza svojih inicijativa – postavljena je česma u šancu.

Nalazi se u blizini mini prometnog poligona.

– Osim što doprinosi komunalnom i javnozdravstvenom standardu, radi se i o jedinom pristupu besplatnoj pitkoj vodi na prostoru perivoja u šancu, kažu u KAspozitivi.

Upravo ove 2018. godine, Europska komisija (Vlada Europske unije) donijela je smjerice po kojima preporuča postavljanje većeg broja javnih česmi u europskim gradovima

Na raspolaganju je brojnim šetačima, sportašima jer u blizini je i Košarkaško igralište, ali i kućnim ljubimcima i prva je takva u gradu.

Ove godine trebalo bi biti postavljeno još nekoliko punktova s besplatnom pitkom vodom na različitim lokacijama.

Foto: Tomislav Augustinčić

Pročitajte i ovo

BIRAČ O DOMU

“U Domu umirovljenika u Karlovcu ne poznaju transparentnost”