Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Karlovac 1919 odigrao bez pogodaka sa srpskim trećeligašem Prvom Iskrom, od jedanaesteraca se odustalo

Pobjednika utakmice za 5. mjesto na ‘Medulin cupu’ trebali su odlučiti udarci s bijele točke, no Pamić je predložio da se od toga odustane, kako se igrači ne bi bespotrebno hladili na kiši.

Nogometaši Karlovca 1919 danas su u Medulinu, u utakmici za 5. mjesto na ‘Medulin cupu’, odigrali bez pogodaka sa srpskim trećeligašem Prvom Iskrom. Nakon 90 minuta trebalo se pristupiti raspucavanju jedanaesteraca, no dogovorom trenera od njih se odustalo.

Zbog dosta ozljeda, ali kako bi i sačuvao neke igrače od igranja po vrlo teškom terenu natopljenom kišom, Pamić se danas odlučio za ‘šarenu’ postavu. Na vrata je stao mladi Andrić, u zadnjoj liniji su krenuli Prpić, Vratarić, Laštro i G. Stepinac, u sredini Zavalić, Siljan i Rendulić, a prema naprijed Mandura, Mamić i Mišćin. ‘Plavo-bijeli’ su tijekom cijelog susreta bili bolji, stvorili dosta prilika, ali nisu bili uspješni u realizaciji. Posebno dobre dvije-tri prilike imali su u završnici utakmice, kada su mogli doći do pobjede, ali nisu ih iskoristili. U nastavak je Kusanić krenuo umjesto Rendulića, u 70. minuti Car, Kristaj i Ribar su zamijenili Andrića, Mamića i Zavalića, a u 80. minuti Marinić je morao ući u igru umjesto ozlijeđenog Kristaja.

Kao što smo napisali, pobjednika su trebali odlučiti jedanaesterci, no Pamić je, da se igrači ne bi bespotrebno hladili na kiši, predložio da se odustane od raspucavanja te da na koncu Prva Iskra zauzme 5., a Karlovac 1919 6. mjesto, što je druga strana prihvatila.

– Da nije bilo ozljeda, bio bih ekstra zadovoljan ovim pripremama u Medulinu. Pristup, zalaganje i ponašanje igrača je bilo sjajno, za svaku pohvalu. U nekim smo utakmicama bili podređeni, posebno protiv Rudara iz Prijedora, i nismo bili na pravoj razini, ali to ćemo riješiti u nastavku priprema – kazao je Pamić za Radio Mrežnicu.

‘Plavo-bijela’ ekspedicija se danas vraća u Karlovac, igrači će biti slobodni do srijede, kada ponovo kreću s treninzima, a u subotu će u Crikvenici odigrati prijateljski dvoboj s istoimenim jesenskim prvakom Treće hrvatske lige Zapad.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

ŽIVIMO ZELENO

Klaustar i povrtnjak Franjevačkog samostana najljepši je urbani vrt u Karlovcu