Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  22C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Karlovac 1919 službeno predstavio novopridošle igrače i nove unikatne dresove za trećeligašku sezonu

Sva šestorica novopridošlih igrača, kao i predsjednik kluba, trener i kapetan, očekuju dobre rezultate u višem rangu.

KARLOVAC – Između polufinala županijskog Kupa sa Slunjom i finala s Dugom Resom 1929, u NK Karlovcu 1919 danas su službeno predstavili sve pridošle igrače u prijelaznom roku, ali i nove unikatne dresove u kojima će nastupati u trećeligaškom rangu.

Predsjednik kluba Josip Ribar nada se da će se novopridošli igrači dobro uklopiti s ostalima i da će sve to skupa biti jedna ‘dobra priča’ za Treću hrvatsku ligu Središte.

– Jučer nas je malo pomazio ždrijeb. Na naš zahtjev dobili smo domaćinstvo u prvom kolu, igrat ćemo na našem stadionu pod reflektorima, noćnu utakmicu od 20 sati, i ovim putem pozivam sve naše sugrađane, naše vjerne navijače Gademze, da nam se pridruže, kako bismo što bolje otvorili sezonu i zacrtali si naš cilj, a to je da budemo u gornjem dijelu ljestvice Treće hrvatske lige Središte. Zahvala i Lokomotivi, našem partneru u cijeloj ovoj priči, a koja nam je ustupila ove mlade dečke. Vjerujem da su dobro prihvaćeni u našem gradu i želim im da se dobro osjećaju ovdje. I da nam pomognu u našem cilju – da odigramo dobru ovu sezonu, a iduća je najbitnija jer ide reorganizacija lige, za dvije godine će se igrati jedinstvena Treća liga od Vukovara do Dubrovnika. I to je cilj Karlovca 1919, biti u toj jedinstvenoj Trećoj ligi, koja će biti veliki izazov.

Trener Matija Štefančić se nada da će svi novopridošli igrači biti prava pojačanja i da će klub biti stabilan trećeligaš. Za Ponikve, suparnika u 1. kolu prvenstva, kazao je da je protivnik po mjeri i nada se da će momčad dobro startati u sezonu, kao što je to napravila u prošloj.

– Mislim da je Uprava napravila dobar posao s pojačanjima, sad je na njima, kao i na cijeloj momčadi, da se izbore za mjesto. Imamo spoj nas nekolicine starijih i dosta mladih igrača, imamo kvalitetu da čak budemo u gornjem dijelu ljestvice – kazao je kapetan Antonijo Turkalj.

LUKA BASAR
Došao sam iz Lokomotive ovdje na posudbu. Mlada smo ekipa i mislim da uz puno rada i truda možemo ostvariti jedan odličan rezultat.

 

 

PATRIK MIHALIĆ
Dolazim iz Duge Rese… mladi smo i jaki smo!

 

 

 

BRUNO BERMANEC
Golman sam, došao sam na posudbu iz Lokomotive. Trudit ćemo se, raditi, pomoći što najviše možemo i boriti se za najbolju moguću poziciju u ligi.

 

 

MARKO MALETIĆ
Stigao sam iz Kanade i došao sam se boriti za klub i za grad.

 

 

 

MARKO KELAVA
Došao sam u Karlovac pomoći dečkima i ostvariti što veći cilj za momčad.

 

 

 

ZLATAN RAMIĆ
Došao sam na posudbu iz Lokomotive. Dat ćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat, da upišemo svoje prve seniorske minute i da pomognemo klubu što više budemo mogli.

 

 

Novi dresovi napravljeni su u suradnji s tvrtkom VEGO-SPORT iz Velike Gorice, koja surađuje s njemačkom tvrtkom Alpas. Dizajnirane su dvije garniture – osnovna plava garnitura sa žutim vratarskim dresom i rezervna bijela garnitura s rozim vratarskim dresom. Na dresovima se ističe šesterokraka zvijezda, kao simbol grada Karlovca.

Pročitajte i ovo

NAŠ DAN

Svjetski dan sportskih novinara: Sport se vratio, čak se nadoknađuju natjecanja propuštena zbog Covida