Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac ZVJEZDANO LJETO Podijeli

Karlovac brojnim događajima slavi već od Ivanja: Za Dan grada stiže i Grašo

Koncerti, izložbe, predstave, a sve započinje Ivanjskim krijesom

Više od stotinu događaja obilježit će ovogodišnje Zvjezdano ljeto u Karlovcu, a grad će se pretvoriti u veliku pozornicu. 

Sve započinje 23. lipnja tradicionalnim Ivanjskim krijesom, a trajat će do 13. srpnja, rođendana Grada.

U tom razdoblju grad Karlovac postati će jedna velika pozornica na otvorenom. Brojna događanja, koncerti, izložbe, sportske manifestacije, zabavni program za najmlađe, sve to očekuje se na Zvjezdanom ljetu čije je glavno događanje 13. srpnja kada nakon Rođendanskog bala, slijedi koncert Petra Graše.

Uz njega, najavljeni su i brojni izvrsni koncerti klasične glazbe, kao i Karlovac Open Air Tribute, karlovački kazališni festival KAKAFE, ali i Međunarodni festival folklora tijekom kojeg će nas posjetiti brojni inozemni gosti iz Turske, Mađarske, Kolumbije i Brazila.

 

Također će biti predstavljene i međunarodne kuhinje koje će gosti imati prilike kušati svakoga dana Zvjezdanog ljeta.

Iako je program zaista bogat i teško je nabrojati sva događanja, svakako se ističe baletna predstava HNK Ivan pl. Zajca iz Rijeke, kao i koncerti Vlatka Stefanovskog, Ane Rucner, te Dua Hojsak i Novosel.

Nakon njih slijede tribute bendovi Eltona Johna, Michaela Jacksona i Jon Bon Jovija.

Neće nedostajati niti sportskih manifestacija od kojih je važno izdvojiti veslačku regatu na Korani, a cijelu priču zaokružit će kazališni festival koji će trajati trajati gotovo svaki dan tijekom ove manifestacije.

 

L. Grčić

 

Pročitajte i ovo

PEĐA GRBIN

Šef SDP-a u Karlovcu: “Vlada kopira naša stambena rješenja i plasira ih pod svoja. Ovdje smo da pomognemo građanima, to nam je obveza”