Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac POPRAVAK MOSTA Podijeli

Karlovac daje 209 tisuća kuna za djelomičnu sanaciju Banijanskog mosta

Trebalo bi biti gotovo do sredine listopada

Grad Karlovac izdvojio je 209 tisuća kuna za djelomičnu sanaciju Banijanskog mosta. 

Sve je pokrenuto u drugoj polovici srpnja kad su sanirane izbočine na asfaltu i napravljene zakrpe, dok se u isto vrijeme zatražio i materijal kako bi se nastavila sanacija ostatka oštećenih dijelova.

Kako u Gradu objašnjavaju, izvođači nisu imali potrebnu sirovinu pa je nabava materijala duže. Razlog je, naravno, situacija na građevinskom tržištu koju vezuju na pandemiju.

No, materijal je stigao zadnjih dana pa će u sljedećih desetak biti proizvedeni limeni elementi koji će doći na mjesto onih dotrajalih. Nakon toga slijedi demontaža oštećenih elemenata i priprema površine mosta i konačno montaža novih elemenata i popratni manji zahvati. Prema informacijama izvođača radova spomenuti nedostaci bit će sanirani do sredine listopada, kažu u Gradu.

Na stanje Banijanskog mosta već je dvaput upozorio i Nikola Badovinac apelirajući na vlast da se nešto učini. U zadnjem je obraćanju vlasti poručio da “kao stanovnik Banije odnosno Karlovca osjetim veliki sram jer ova gradska vlast nije u stanju riješiti ovako jednostavan problem. Izgleda da ne osjetite Karlovac kao ja”.

Pročitajte i ovo

SAMO NEK JE DJECE

Rečica će dobiti vrtić po istom prinicipu kao Mahično. Grad ga prijavljuje za EU novce