Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Kazuyoshi Miura postavio je još jedan rekord. Nakon što je u dobi od 53 godine zaigrao za svojeg drugoligaša Yokohamu u japanskom kupu postao je najstariji igrač s nastupom u tom natjecanju. Yokohama je pobijedila Sagan Tosu 1-0, a Miura je igrao do 63. minute kada je zamijenjen. U svojoj dugoj karijeri igrao je i za Dinamo 1999. godine, a prema Transfermarktu vrijednost mu je 100 tisuća eura. Nije loše za jednog veterana. Bio je azijski nogometaš godine 1993. godine, igrao i za Santos, Palmeiras, nekoliko japanskih klubova, dok se u Europi okušao u Genoi prije Dinama. Kad je stigao na Maksimir bio je, mislili smo, na zalasku karijere. Imao je 32 godine, a on i 21 godinu kasnije žari i pali nogometnim travnjacima. Miura skinuo još jedan rekord: Najstariji igrač u kupu Japana! Kulturna ponuda Zagreba doista je svestrana, a u ovoj radionici su Autonomni kulturni centar i Dijaspora Afrikanaca poželjeli svim polaznicima približiti dio afričke kulture i duha kroz izradu maski Radionica na Ribnjaku: Izradili afričke maske uz zvuk bubnjeva Božinović je, osim o reformi policijskog sustava, govorio o radu nacionalnog Stožera civilne zaštite kojem je na čelu od početka epidemije te koracima učinjenima kako bi se spasila turistička sezona 'Policajci će se snimati, neće samo MUP izdavati dokumente' Glavni meteorolog HRT-a Zoran Vakula kaže da bi se dalo raspravljati jesu li dugoročne prognoze 'fulane', a i RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar malo nas je spustila na zemlju 'Ne bi baš rekli da su dugoročne prognoze za ljeto skroz fulane!'

Karlovac KARLOVAC Podijeli

Karlovac dobio klupu za dojenje. Mame na Vunskom polju mogu na miru nahraniti i previti svoje bebe

Karlovačka klupa za dojenje tek je treća takva u Hrvatskoj

Prva klupa za dojilje, treća takva u Hrvatskoj, postavljena je danas na Vunskom polju uz dječje igralište.

Mjesto je to na kojem će sve majke koje doje, svoju djecu moći bezbrižno i u miru nahraniti, ali i previti. Klupa za dojenje postavljena je na inicijativu majki polaznica grupe za dojenje koja djeluje unutar Odsjeka patronaže Doma zdravlja Karlovac.

– Dojenje je konačno dobilo podršku. Postavljanjem klupe majke konačno imaju mogućnost podojiti i presvući dijete u kutku namijenjenom samo njima. Želimo da okolina prihvati dojenje kao nešto najnormalnije, a ne nešto čega bi se trebalo sramiti jer dojenje jenajbolji i najzdraviji način prehrane za dijete, pojasnila je voditeljica Ana Marija Trpčić.

– Želja nam je biti što više na usluzi korisnicima svih naših usluga, a posebno smo osjetljivi na naše male sugrađane, dodala je ravnateljica Doma zdravlja Tatjana Šterk Tudić.

Vrijednost postavljene klupe je oko 10 tisuća kuna, a donirao ju je MAM Hrvatska. U Domu zdravlja se nadaju da je ovo tek prva u nizu klupa koje će se u budućnosti postaviti u cijelom Karlovcu.

Pročitajte i ovo

NISU VAŽNI GODINE I ISKUSTVO

Eksperimentiranje sa zvukom uz Hrvatski dom: Dođite večeras s intrumentima