Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac PROMOCIJA Podijeli

“Karlovac kroz godinu” – nova brošura o karlovačkim ljepotama

Grad koji je lijep u svakom godišnjem dobu sada će kroz brošuru biti vidljiv i drugima. Brošura će biti distribuirana posvuda

U novu godinu s novom brošurom ušao je grad Karlovac. Pod nazivom „Karlovac kroz godinu“ prezentira ljepote i aktivnosti u gradu na četiri rijeke kroz sva četiri godišnja doba.

Brošura je tiskana na hrvatskom i engleskom u 5.000 primjeraka, a nastala je kao dio promotivne kampanje Karlovca u svih 365 dana u godini. Iz TZ grada Karlovca podsjećaju da je kampanja provedena i na društvenim mrežama što je na www.visitkarlovac.hr dovelo gotovo 10.000 novih posjetitelja, više od 8 milijuna impresija i izuzetno pozitivnih reakcija.

Brošuru prelistajte OVDJE

Kampanja na temu četiri godišnja doba provodit će se i tijekom ove godine.

-Karlovac se razvija kao cjelogodišnja turistička destinacija. Istraživanje provedeno kroz projekt IQM pokazalo je da upravo to žele i stanovnici Karlovca. Ova brošura je jedan od načina da pokažemo i domaćim i stranim turistima što naš grad nudi tijekom cijele godine te da su vrata Karlovca otvorena svima. Cilj nam je da Karlovac kao poželjnu turističku destinaciju prepoznaju i oni koji ga do sada nisu posjetili, kaže direktorica TZ-a Marina Burić.

Foto čamca na Korani by D. Stošić

Pročitajte i ovo

NOĆ MUZEJA U KARLOVCU

Neandertalci u Aquatici, razglednice u TZ-u, stare lutke i spomenari na Stativama, Kino Edison u Gimnaziji, povijesne ure kod franjevaca…