Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Županija DAN POSLIJE Podijeli

Karlovac nije pocrvenio već je indigo plavi: HDZ je, tvrdi Jelić, ostvario najbolji rezultat do sad i to još u sendviču između Škore i Milanovića

HDZ pozvao birače Miroslava Škore da 5. siječnja podrže Kolindu Grabar Kitarović

I u drugom krugu predsjedničkih izbora 5. siječnja 2020. HDZ Karlovačke županije stajat će uz Kolindu Grabar Kitarović. Da učine isto pozvali su i  birače Miroslava Škore. Ostvarenim rezultatom svoje kandidatkinje su zadovoljni pa čak i onim u Karlovcu gdje nije pobjedila protukandidata, SDP-ovog Milanovića.

-Rezultat u Karlovcu za HDZ nikad nije bio bolji  s ovako ogromnim postotkom ljudi bliskih HDZ-ovom promišljanju, koji su se odlučili za novinu u politici, a svaka politika traži i novo lice pa kad se taj rezultat zbroji i oduzme, odličan je, rekao je predsjednik županijskog HDZ-a Damir Jelić komentirajući činjenicu da je Karlovac “pocrvenio” u vrijeme kada SDP u gradu gotovo i ne postoji.

Kaže kako taj rezultat “nije odraz gibanja stranke koja je vrlo slabašna” već je to bilo personalno pitanje odabira.  – Ovo je prvo poluvrijeme, pitajte me isto pitanje za 15-ak dana, dodao je Jelić i onda preciznije pojasnio:

-Pogledajte rezultate prije pet godina kad se išlo jedan na jedan i sada – jedan na dva, kada smo mi u sendviču pa ćete vidjeti da u najurbanijem dijelu Karlovca manje zaostajemo sada. U Novom Centru, koji je veličine Ozlja, manja je razlika sada na relaciji Milanović – Grabar Kitarović, uz Škoru, nego što je bilo pred pet godina na relaciji Josipović – Kolinda Grabar Kitarović. To je znakovito, znači da vam je to indigo plava boja, zaključio je Jelić.

Novo miješanje karata je 5. siječnja i svi danas prisutni predsjednici HDZ-a Karlovca, Duge Rese, Ozlja, Ogulina i Slunja kao i županijskog HDZ-a i nacionalne Zajednica žena Katarina Zrinski, vjeruju u pobjedu svoje kandidatkinje.

–  Svakako da 5.1. očekujemo pobjedu i kontinuitet rada aktualne predsjednice. Pozivamo sve birače Miroslava Škore da nemaju dileme i da se pridruže onoj viziji Kolinde Grabar Kitarović koja je poprilično bliska i Miroslavu Škori, pozvali su Nada Murganić i Damir Jelić.

Pročitajte i ovo

ZABAVA NA RIJECI

Ljeto na Mrežnici prepuno događanja: škola plivanja, supovi, i tradicionalni vaterpolo