Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Karlovac SPREMNI? Podijeli

Karlovac se priprema za ponovni rast Kupe: Već podijeljeno 4 tisuće vreća s pijeskom, Hrvatske vode prognoziraju najveći val noćas

Karlovac si ne može dozvoliti novi kiks pa se ovaj put čini sve na vrijeme

Četiri tisuće vreća s pijeskom i folija stiglo je u zadnja dva dana na područje Brodarci, Borlina, Gradca, Vodostaja, Donjeg Mekušja, Husja, Kobilića i Koritinje, a sve zbog najave obilnih kiša koje uzrokuju porast vodostaja rijeka na karlovačkom području.

No, tu nije kraj jer se vreće i dalje pune i Karlovac se priprema za porast vodostaja kako se ne bi ponovila nedavna slika poplavljenih dijelova grada kada su brane popustile, a mjesta poput Brodarci, Borlina i slično bila pod vodom iz Kupe.

U Gradu navode da glavni centar Hrvatskih voda navodi kako će najveći val Kupe u Karlovcu biti noćas, pa dodaju da je moguće očekivati redovne mjere od poplave što znači da nećemo izaći iz pripremnog stanja.

Stožer Civilne zaštite Grada Karlovca naložio je tvrtkama u čijoj nadležnosti su radovi na području grada Karlovca, zajedno s izvođačima radova, da kontinuirano uređuju prometnice i vode brigu o gradilištima.
Operativne snage Civilne zaštite na čelu s vatrogascima te zaposlenicima gradskih tvrtki na terenu su i u pripravnosti, poručuju u Gradu.
Za sve informacije građani se mogu javiti Stožeru Civilne zaštite Grada Karlovca; email: stozer.cz@karlovac.hr i mob.: 099 5284 728.

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda