Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Karlovac KORONA ROĐENDAN Podijeli

Karlovac za Dan grada bez svečane sjednice u Zorin domu, Rođendanski bal uz epidemiološke mjere

Na sjednici na Starom gradu Dubovcu samo dodjela nagrada, na balu plesanje uz poštivanje razmaka

Proslava Dana grada Karlovca, svečana sjednica i Rođendanski bal 13. srpnja, ove će godine biti drugačiji zbog koronavirusa. Sjednice neće biti, a bal će se održati pod epidemiološkim mjerama.

-Svečanu sjednicu Gradskog vijeća koju smo imali u Zorin domu proteklih godina nećemo održati. Održat ćemo samo svečanu podjelu nagrada odnosno plaketa Grada Karlovca na Starom gradu Dubovcu i kratko izvješće gradonačelnika. Toj sjednici će nazočiti samo gradski vijećnici i svi oni koji su nagrađen, rekao je gradonačelnik Damir Mandić.

Za bal do sad oko 200 prijavljenih plesnih parova

Slično će se dogoditi i s balom. Prijave su u tijeku. Očekuje se 441 plesni par međutim do sad se prijavilo tek dvjestotinjak sudionika. Koliko god parova bude oni će 13. srpnja zaplesati, ali uz poseban oprez.

– Za sam bal nekih je dvjestotinjak prijavljenih. Nije intenzitet prijava onakav kakav je bio. Očito su ljudi postali malo oprezniji, ali nama naše točke na kojima su plesni parovi omogućavaju da osiguramo distancu i sukladno epidemiološkoj slici ćemo tako i postupiti. Vodit ćemo brigu o svim pravilima koja na vanjskim otvorenim prostorima po pitanju događanja, moraju osigurati, naglasila je dogradonačelnica Andreja Navijalić.

Grad je u dogovorima da bi za Rođendanski bal angažirali i civilnu zaštitu kako bi se upozoravalo ljude da poštuju distancu.

Pročitajte i ovo

PLANOVI

Budućnost ŠRC-a Korana: Izdignuti zeleni otoci, botanički vrt s jezerom, hotel, sportska dvorana