Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija RASPISAN NATJEČAJ Podijeli

Karlovačka bolnica traži novog ravnatelja: Novac je gorući problem

Upravno vijeće: Ovim činom želimo stabilizirati financijsko poslovanje Bolnice

Idućih 15 dana otvoren je natječaj za ravnatelja Opće bolnice Karlovac. Dosadašnjem dr. Ervinu Jančiću istekao je četverogodišnji mandat,  a do završetka izbora novog ravnatelja, bolnici će na čelu, kao vršiteljica dužnosti, biti voditeljica Odjela ekonomsko – financijskih poslova Zdenka Mažuran.

Odlučilo je tako Upravnog vijeća OB Karlovac na svojoj jučerašnjoj sjednici.

Problemi s isplatama plaća i drugih primanja rezultirali nezadovoljstvom zaposlenika

-Na sjednici Upravnog vijeća OB Karlovac održanoj 13.7.2020., raspisan je natječaj za izbor ravnatelja Bolnice, budući da je dosadašnjem ravnatelju prim. doc. Ervinu Jančiću, istekao četverogodišnji mandat. Natječaj je otvoren 15 dana. Imenovanje ravnatelja uslijedit će u roku 45 dana od isteka roka za dostavu prijava, kaže predsjednik Upravnog vijeća Kristijan Čujko.

Dodaje kako je za v.d. ravnatelja izabrana Zdenka Mažuran, voditeljica Odjela ekonomsko-financijskih poslova, koja će obnašat dužnost do izbora novog ravnatelja Bolnice.

-Drugih prijedloga za v.d. ravnatelja nije bilo te je gđa. Mažuran jednoglasno podržana od strane svih članova Upravnog vijeća koje osim Karlovačke županije kao osnivača, čine i predstavnici Republike Hrvatske te zaposlenika Bolnice. Ovim činom želimo stabilizirati financijsko poslovanje Bolnice, što je u ovom trenutku prioritet, budući da su problemi s isplatama plaća i drugih primanja rezultirali nezadovoljstvom zaposlenika.

Hoće li se dr. Jančić javiti za novi mandat za sad nije poznato.

Pročitajte i ovo

AKO NEĆE NITKO...

Boljar ambiciozan: Grad želi sam napraviti dom za starije u Tušmeru