Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  28C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Karlovac NIŠTA OD MANJIH RAČUNA Podijeli

Karlovačka Čistoća neće smanjiti račune za smeće zbog snijega i poplava

Višak otpada su odvezli pa smatraju uslugu kompletno izvršenu, a onda i obračunatu

Karlovačka Čistoća neće umanjiti račune za odvoz smeća svojim korisnicima, iako na dobrom dijelu područja najprije zbog snijega, a potom i poplava smeće nisu odvozili.

Odvoz je bio nemoguć najprije zbog puno snijega, a onda i poplava, pa do pojedinih lokacija, osobito onih na području prigrada vozila Čistoće nisu mogla doći ili su dolazila uz otežane uvjete.

Kako kažu na naš upit, tamo gdje nisu mogli odvesti smeće zbog snijega, višak otpada odvezli su sljedeći put. S poplavljenih pak područja organizirali su izvanredan odvoz – u Pokupskoj dolini, Šišljaviću, Gradcu, no do nekih ipak nisu mogli doći, kažu u Čistoći. Jedan dio otpada ostao je tako neodvezen u Šišljaviću, Koritinji i dijelu Vodostaja. S tih područja otpad će odvesti u prvom redovnom terminu odvoza, kažu u Čistoći. -Budući u odvozu pokupimo i kompletan višak otpada stvoren u razdoblju kad nije bio moguć odvoz, naša usluga je na taj način kompletno izvršena i sukladno tome obračunata. Dakle, računi neće biti umanjeni, kažu u Čistoći.

Pročitajte i ovo

PELJEŠKI SE MOŽE SAKRITI

Borlinčani impresivnim vatrometom obilježili spajanje s gradom u dužini od čak 300 metara