Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac NIŠTA OD MANJIH RAČUNA Podijeli

Karlovačka Čistoća neće smanjiti račune za smeće zbog snijega i poplava

Višak otpada su odvezli pa smatraju uslugu kompletno izvršenu, a onda i obračunatu

Karlovačka Čistoća neće umanjiti račune za odvoz smeća svojim korisnicima, iako na dobrom dijelu područja najprije zbog snijega, a potom i poplava smeće nisu odvozili.

Odvoz je bio nemoguć najprije zbog puno snijega, a onda i poplava, pa do pojedinih lokacija, osobito onih na području prigrada vozila Čistoće nisu mogla doći ili su dolazila uz otežane uvjete.

Kako kažu na naš upit, tamo gdje nisu mogli odvesti smeće zbog snijega, višak otpada odvezli su sljedeći put. S poplavljenih pak područja organizirali su izvanredan odvoz – u Pokupskoj dolini, Šišljaviću, Gradcu, no do nekih ipak nisu mogli doći, kažu u Čistoći. Jedan dio otpada ostao je tako neodvezen u Šišljaviću, Koritinji i dijelu Vodostaja. S tih područja otpad će odvesti u prvom redovnom terminu odvoza, kažu u Čistoći. -Budući u odvozu pokupimo i kompletan višak otpada stvoren u razdoblju kad nije bio moguć odvoz, naša usluga je na taj način kompletno izvršena i sukladno tome obračunata. Dakle, računi neće biti umanjeni, kažu u Čistoći.

Pročitajte i ovo

KAD ZNAŠ KAMO SA SMEĆEM

U reciklažnom dvorištu na Ilovcu odloženo 17 puta više otpada nego prije 5 godina