Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac TRAŽE DIREKTORA Podijeli

Karlovačka Čistoća od danas traži novog direktora. Ivka (DP): Još nisam donio konačnu odluku hoću li se kandidirati

Ivka je zaposlenik Čistoće, a u razmišljanju hoće li se kandidirati za direktora više je na strani ZA, nego NE. Konačnu odluku donijet će brzo

Karlovačka gradska tvrtka Čistoća s današnjim danom raspisala je natječaj za direktora tvrtke.

Natječaj je objavljen i na web stranici tvrtke.

Aktualni direktor Čistoće je Ivan Polović i to od studenog prošle godine, a zbog već poznate afere “Potvrda” zbog koje je dotadašnji Tomislav Polić bio i smijenjen. Smijenio ga je nadzorni odbor  nakon dobivene povratne informacije općinskog državnog odvjetništva da je rješenje o istrazi zbog kaznenog djela iz članka 292. (nezakonito pogodovanje) postalo pravomoćno 5. travnja 2016.,priopćeno je tada iz Ureda gradonačelnika.

A tko će se sve javiti na natječaj, teško je za reći.

Ivka: Još nisam odlučio konačno

Ozbiljno o tome još uvijek razmišlja Vlatko Ivka čija je stranka DP neformalni koalicijski partner HDZ-a u Karlovačkom vijeću. Uz to, Ivka je i aktualni zaposlenik ove tvrtke.

Sam je prije tri mjeseca pred novinarima izjavio da žele sudjelovati u takvim procesima, radom opravdati povjerenje birača, a na tekst podsjećamo ovdje.

Ivka i danas kaže isto:

– Spreman sam preuzeti odgovornost, no još uvijek nisam donio konačnu odluku hoću li se kandidirati, rekao je danas za Radio Mrežnicu.

Preuzimanje Čistoće vruć je “krumpir”, a jedna od prvih odluka koju će novi direktor/ica morati donijeti je i ona o novim cijenama odvoza otpada. S druge strane, može se čuti i da  nema previše zainteresiranih za ovo direktorsko mjesto upravo zbog brojnih izazova koje bi tamo trebalo riješiti, a za koje treba odlučna i čvrsta ruka.

Natječaj ostaje otvoren do 29. ožujka.

 

 

Pročitajte i ovo

IZMJERE

Katastarska izmjera za G.i D. Mekušje, D.Pokupje, Mahično, V.Jelsu i Zagrad, a ponedjeljak počinju tribine za građane