Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  31C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Na lokalnom putu kod nasipa Elbe u Donjoj Saskoj, u Njemačkoj, ucrtali su piktograme s ovcama, koji će upozoravati bicikliste i šetače da olakšaju prijelaz pastirima sa stadima ovaca Na ovom mjestu briga o ovcama je velika, a imaju i svoj znak Od ukupnog broja testiranih u posljednja 24 sata, više od 80% zaraženih je iz Beograda, piše Kurir.rs. Zbog toga će nakon sastanka Kriznog stožera predsjednik Vučić objaviti konačnu odluku Panika zbog korone u Srbiji: Vučić zatvara cijeli Beograd? Uskok je optužio skupinu od 20 ljudi za zločinačko udruženje,dilanje droge, dovođenja u opasnost života i imovine, poticanja na tešku tjelesnu ozljedu, prikrivanja, protupravne naplate... Sijali strah: Dileri kokainom i travom pali u akciji "Tebra" optuženi i za paljenje četiri auta Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja predstavilo je u četvrtak "Vodič za aktivnosti nakon potresa" izrađen za građane i struku u svrhu sanacije oštećenih zgrada u potresu, što je prijelazno rješenje prije donošenja posebnog zakona. Državni tajnik Željko Uhlir rekao je kako je vodič pripremljen za građane da se bolje snađu u važećim propisima dok nema posebnog zakona o obnovi. Već je dostupan putem web stranica, dok će tiskani materijal preko upravitelja zgrada i ministarstva biti distribuiran sljedeći tjedan građanima koji će dobiti službeni pregled propisa koji su na snazi. Za projektante su u suradnji s Komorom građevinara i Fakultetom građevinarstva napravljene izmjene tehničkog propisa za građevinske konstrukcije kako bi prije donošenja zakona mogli projektirati sanacije zgrada stradale u potresu, rekao je Uhlir. Ministarstvo predstavilo vodič za sanaciju nakon potresa

Karlovac MINI PATROLA Podijeli

Karlovačka interventna policija na Korani. Čamcem obišli prostor od pontonca do Turnja

Naplavine kod pontonca i oni će pomoći ukloniti

U sklopu redovne obuke karlovačka interventna policija čamcem je danas obišla rijeku Koranu, od pontonskog mosta do Turnja.

Naplavine koje su putem uočili, a posebno kod pontonca u narednim danima planiraju pomoći uklanjati s ostalim službama kada se vodostaji još spuste.

A zbog i dalje visoke Korane policijski je čamac imao problema s prolaskom ispod mostova.Onaj na Rakovcu prema Mekušju uspjeli su proći spuštanjem konstrukcije čamca. No, ispod mosta na Korani kod Turnja kao i mosta na Mrežnici u Mostanju ni to nije pomoglo – obje rijeke su visoke i divlje pa su se policajci na kratko odmorili na Logorištu i vratili natrag.

Foto i video by Vesna Živčić

Pročitajte i ovo

IZBORI 2020.

Birač: Karlovačka vlast nema strategiju za vojarnu Luščić