Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Crna kronika ETO AKCIJE Podijeli

Karlovačka policija počela “stiskati” motocikliste: Dočekao ih “lijevak” u Vukovoj Gorici, a bit će toga još

Nakon što je dobar dio ljeta stara cesta za Rijeku bila pista za jedan dio motociklista, karlovačka policija počela jače kontrolirati ove vozače

Karlovačka policija izgleda da je počela “stiskati” divlje motocikliste na državnoj cesti za Rijeku. Tijekom prošlog vikenda pojačano su nadzirali motocikliste i vozače mopeda, a slične akcije najavljuju i dalje. 

U nedjelju su tako utvrdili 15 prekršaja, od čega je najviše onih koji nisu imati istaknutu registarsku pločicu. Motociklisti nisu imali ni prometne i vozačke dozvole kod sebe, a neki su vozili i prije stjecanja prava na upravljanje i bez toga da im je kategorija upisana u vozačku.

Radio Mrežnica ovog je ljeta prva upozorila na dionicu od karlovačke Švarče do Severina na Kupi i divlju vožnju pojedinih vozača motocikala na ovoj dionici. Iznijeli smo i podatke o velikom porastu broja nesreća koje su uzrokovali upravo motociklisti, a dvojica su čak zbog takve vožnje završili i u zatvoru.

Kako stvari stoje, netko nadležan pročitao je naše tekstove koji spominju ove probleme i tzv. policijski lijevak na cesti upravo za motocikliste, pa ga je prošlog vikenda i odlučio odraditi u Vukovoj Gorici. Riječ je o dijelu državne ceste gdje neki motociklisti najčešće “stisnu” gas, ali i o dijelu gdje se nedavno dogodila teška prometna nesreća u kojoj je poginuo bračni par iz Vrbovskog. Kako najavljuju policiji, slične kontrole provodit će i dalje.

Pročitajte i ovo

POLICIJSKA POSLA

Pao još jedan pijanac za volanom u Karlovcu