Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  26C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Uređaji povezani preko Interneta sve su važniji u životu građana Europske unije, istaknula je EK u priopćenju, fokusirajući se na konkurenciju među proizvođačima glasovnih sekretarica EK želi zaštititi konkurenciju na tržištu umreženih uređaja Adriano Bloudek (16), mladi slovenski reprezentativac, potpisao je za zagrebačku Lokomotivu. Radi se o jednom od najvećih talenata iz škole nogometa u Mariboru koji će se okušati u Hrvatskoj. Mladi napadač dolazi iz poznate nogometne obitelji porijeklom iz Zenice u Bosni i Hercegovini. Otac Ingmar (44) bio je branič u nekoliko slovenskih klubova, kao i djed Marijan (68), koji je trenirao Maribor, Zrinjski i Široki, a stric Sandro (34) bio je u omladinskom pogonu velikog Milana prije nego što je igrao za Varteks i Šibenik, a danas je pomoćnik Tomislava Stipića u Slaven Belupu. Adriano je u sezoni 2017/18. zabio 44 gola za mlađe uzraste Maribora, a protekle sezone u kadetskom prvenstvu Slovenije 13 golova u 15 utakmica. Nakon Ljudskog vrta sreću će okušati na Kajzerici, a nije nemoguće ni da ubrzo dobije šansu i u prvoj momčadi. Veliki slovenski talent i nećak bivšeg 'rossonera' u Lokomotivi Neotrovna bjelica, inače najveća europska zmija, isprepadala je vlasnika kuće na Medvedskom Bregu u Zagrebu. Zavukla se ispod kuhinjskih elemenata i završila na perilici posuđa Nered u Markuševcu: Zmija im se zavukla u kuhinjski ormarić, pokušali je uloviti, pa ih napala Naši timovi su izašli na teren te je utvrđeno da je došlo do popuštanja boka kanala i postepenog ispiranja materijala nadsloja kolektora pa se prometnica urušila, javljaju iz Vodoopskrbe i odvodnje Nakon mjesec dana opet se otvorila rupa na Bukovačkoj

Crna kronika BEZ MILOSTI Podijeli

Karlovačka policija u zatvor ove godine “pospremila” 23 vozača, ukupno dobili 237 dana zatvora

Riječ je o ponavljačima – ili opet piju i voze, ili voze bez vozačke ili dok je oduzeta, ili sve pomalo

Što zbog pijanstva, a što zbog ponovljenih prekršaja u prometu, 23 vozača iz Karlovačke županije ove su godine završila u zatvoru, ukupno dobivši 237 dana iza rešetaka.

“Pospremanje” vozača u zatvor nakon što ih policija dovede Prekršajnom sucu, a on odreže kaznu, praksa je koja se primjenjuje zadnje dvije godine.

-Uglavnom je riječ o recidivistima, ili opetovano pijanim vozačima, ili onima koji voze dok je vozačka oduzeta, ili ako je uopće nemaju, kaže Jure Pavlinić, voditelj Službe policije PU Karlovačke. Uz zatvorsku kaznu, u državni proračun uplatili su 54 tisuće kuna.

Nastavi li se ovako, prošlogodišnji broj o 53 privredena vozača vrlo brzo bit će premašen. Lanjski prijestupnici dobili su ukupno 1001 dan zatvora i platili 140 tisuća kuna kazne.

Pročitajte i ovo

OPREZNO NA D1

Lička magistrala “crna” dionica za nesreće: Samo u lipnju bilo ih je čak 17