Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Crna kronika STAO BIZNIS Podijeli

Karlovačka šestorka osumnjičena za proizvodnju i promet marihuane: Uzgajali u Ozlju, Karlovcu i Lasinji

Uzgajalo se po vrtovima, podrumima, kućama, a u ekipi je i jedan Francuz

Šest osoba dobilo je kaznene prijave od strane karlovačke policije što zbog proizvodnje, što zbog prometa droga.

Policija je u tom poslu “češljala” osobe između 28 i 67 godina, u tri akcije.

Hrvatskog državljanina (31) sumnjiči se da je u vrtu na području Karlovca neovlašteno uzgajao i posjedovao stabljike nalik na stabljike konoplje te posjedovao suhu biljnu materiju nalik na drogu Cannabis Marihuanu koju je proizveo neovlaštenim uzgojem.

Trojicu hrvatskih državljana (67, 50, 28) i francuskog državljanina (31) sumnjiči se da su u iznajmljenim podrumskim prostorijama na području općine Lasinja posjedovali dijelove opreme za neovlaštenu proizvodnju, odnosno uzgoj konoplje tipa droge marihuane u zatvorenom prostoru i sasušene dijelove biljaka konoplje tipa droga marihuane, kao i da su u tom prostoru neovlašteno proizvodili, odnosno uzgajali spomenutu drogu koju su neovlašteno prodavali na ilegalnom narko tržištu.

Hrvatskog državljanina (41) sumnjiči se da je nabavio i u iznajmljenim dijelovima kuće na području Ozlja posjedovao dijelove opreme za neovlaštenu proizvodnju, odnosno uzgoj konoplje tipa droge marihuane u zatvorenom prostoru i sasušene dijelove biljaka konoplje tipa droga marihuana.

Zbog sumnje da su počinili kaznena djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama protiv osumnjičenih osoba Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podnesene su kaznene prijave.

foto: marihuana, arhiva RM

Pročitajte i ovo

GUBI MU SE TRAG

Nestao karlovački nogometni trener Daniel Bićanić. Ako ste ga vidjeli javite na 192