Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Karlovačka tvrtka G.R.B. i NK Karlovac 1919 sklopili ugovor o sponzorstvu

Kao izvorno karlovačka tvrtka, koja djeluje na području cijele Republike Hrvatske, osjetili smo potrebu podržati našu lokalnu sportsku zajednicu – kazao je vlasnik tvrtke Branimir Grabovac.

KARLOVAC – Vrlo dobre igre  i rezultate nogometaša Karlovca 1919 u proljetnom dijelu sezone prepoznala je karlovačka tvrtka G.R.B., koja je krajem prošlog tjedna s klubom sklopila sponzorski ugovor.

Ugovor su u prostorijama na Čavlekovom stadionu potpisali predsjednik kluba Matija Furač i vlasnik tvrtke G.R.B. Branimir Grabovac, koji je kazao kako su ponosni na sklapanje partnerstva s Karlovcem 1919 u ovim izazovnim vremenima i za sport i za gospodarstvo.

– Kao izvorno karlovačka tvrtka, koja djeluje na području cijele Republike Hrvatske, osjetili smo potrebu podržati našu lokalnu sportsku zajednicu. Sigurni smo kako će ovo partnerstvo doprinijeti upravo daljnjem razvoju kluba i nogometa u Karlovcu i Karlovačkoj županiji. U vremenima poput ovih rađaju se veliki uspjesi, a vjerujemo da tim smjerom ide i klub, zajedno s upravom i mladim karlovačkim nogometnim nadama.

– Zahvaljujem se našem novom partneru, karlovačkoj tvrtki G.R.B. d.o.o., koja je specijalizirana za ugradnju hidroizolacijskih sustava ravnih krovova te posluje na području cijele Hrvatske, na ukazanom povjerenju. Unatoč zahtjevnoj situaciji, klub nastavlja širiti krugove suradnje. Sve dosadašnje sponzore i one nove posebno cijenimo, što nam je znak da je ono što radimo prepoznato od strane naših partnera – naglasio je Furač.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Stara hiža osvojila bodove u odgođenom dvoboju začelja u Delnicama