Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Karlovački borci bez medalje na ‘Serbia Openu’ u Beogradu

Tomislav Štefanac izgubio je u 1. kolu, a Kristina Čerina, Josip Vuljanić, Nikola Brnardić, Petar Fičko i Magdalena Ljubić su došli do četvrtfinala.

Šest boraca karlovačkih taekwondo klubova nastupilo je proteklog vikenda u Beogradu na jakom međunarodnom G1 turniru ‘Serbia Open – Galeb Belgrade Trophy’, no nitko od njih nije uspio osvojiti medalju.

U konkurenciji seniorki do 67 kg Kristina Čerina iz Banije Pandas u 1. kolu je pobijedila Weroniku Wrembel iz Poljske 5:3, no u četvrtfinalu je poražena od Rebeke Furedi iz Mađarske rezultatom 21:2.

Nikola Brnardić iz Prane je u kategoriji juniora do 48 kg u 1. kolu slavio nad Lazarom Adamovićem iz Srbije 27:7, a u četvrtfinalu izgubio od Francuza Vikhita Phanyanouvonga 22:7. Tomislav Štefanac iz Karlovca je kod juniora do 68 kg izgubio u 1. kolu od Fotiosa Dadoupisa 12:5, a njegov klupski kolega Josip Vuljanić je u kategoriji juniora preko 78 kg u četvrtfinalu, u svojoj prvoj borbi, poražen od Mihaila Radakovića iz Srbije rezultatom 13:4.

Petar Fičko iz Banije Pandas je kod kadeta do 41 kg u 1. kolu pobijedio Tomasa Lehoveca iz Češke 26:2, u 2. kolu Radostina Mitkova iz Bugarske 30:20, no u četvrtfinalu je ispao od Relje Ivkovića iz Srbije rezultatom 38:17, a Magdalena Ljubić iz Karlovca je u konkurenciji kadetkinja do 33 kg u 1. kolu bila bolja od Elmedine Limani iz Njemačke 34:12, no u četvrtfinalu je poražena od Hacer Akcay iz Turske rezultatom 26:6.

Na natjecanju je nastupilo oko 1.300 boraca iz 54 države.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke i u drugom ovosezonskom županijskom ogledu bolje od Ozaljčanki