Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Karlovački borci na Prvenstvu Hrvatske za seniore u Zadru bez medalje, nisu ubilježili niti jednu pobjedu

Najbliži odličju bio je Nikola Brnardić iz Prane, koji je tijesno poražen u četvrtfinalu kategorije do 58 kg.

Seniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou, održano jučer u Zadru, nije bilo uspješno za karlovačke borce, koji su bili jedini predstavnici naše županije na tom natjecanju. Od njih četvero koji su nastupili, nitko nije uspio doći do medalje niti upisati ijednu pobjedu.

Nakon što prvenstvo prošle godine nije održano zbog pandemije koronavirusa, ove godine je ipak organizirano, ali okupilo je samo 85 seniorki i seniora. Vrlo mala brojka za jedno državno prvenstvo, ali kvaliteta je bila na zadovoljavajućoj razini.

Najbliži odličju bio je Nikola Brnardić iz Prane, koji je u četvrtfinalu kategorije do 58 kg, u svojoj prvoj borbi, tijesno poražen od Frana Serera iz Iona rezultatom 32:30. U istoj kategoriji njegov klupski kolega Sandro Tuškan također je izgubio u prvoj borbi, četvrtfinalnoj, od Gabriela Jereba iz Dubrave rezultatom 23:2.

Lucija Hrebac, jedina predstavnica Banije Pandas, u četvrtfinalu kategorije do 62 kg poražena je od Anamarije Kovčalija iz Velike Gorice rezultatom 14:5, dok je Gabrijela Fehervari iz Prane u kategoriji do 49 kg, u četvrtfinalnoj borbi protiv Petre Goleš iz splitskog Marjana, diskvalificirana pri rezultatu 14:7 za suparnicu zbog zarađenih opomena.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vodećem Ogulinu bod u Malom Erjavcu, Vatrogasac u derbiju kola deklasirao Slunjane