Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Život HDZ KARLOVAC Podijeli

Karlovački HDZ predao liste za mjesne izbore: Motiv nam je uređenje grada i briga o potrebama i problemima stanovnika

Mjesni izbori u Karlovcu održat će se 14. travnja

Karlovački HDZ predao je Gradskom izbornom povjerenstvu svoju kandidacijsku listu za izbor članova vijeća mjesne samouprave.

Mjesni izbori u Karlovcu se održavaju 14. travnja i na njih će HDZ izaći samostalno osim u pojedinim gradskim četvrtima gdje sudjeluje i HSLS.

U HDZ-u ističu važnost ovih izbora. Predstavnici u vijećima mjesnih odbora i gradskih četvrti svakodnevno su na terenu i upravo oni znaju najbolje prepoznati i prenijeti potrebe stanovnika na svojim područjima, kažu.

-HDZ je na prošlim izborima za vijeća mjesne samouprave pobijedio u gotovo svim jedinicama te su izabrani vijećnici pokazali odgovornost i brigu za rješavanje problema na njihovom području. Vjerujemo da će u kontinuitetu nastaviti raditi i nakon izbora za dobrobit svih sugrađana. Svaka gradska četvrt i mjesni odbor imaju svoju posebnost i svoje potrebe. Ravnomjerno uređenje grada i briga o specifičnim potrebama i problemima stanovnika naš je motiv i na ovim „komunalnim“ izborima, poručuju iz karlovačkog HDZ-a i pozivaju Karlovčanke i Karlovčane da podrže njihove kandidate na listama.

Pročitajte i ovo

BUKA PO LJETI

Glazbeni ljetni kamp sutra u Ladvenjku