Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Hrvatska IZVIĐAČKI HAPPYCENTAR Podijeli

Karlovački izviđači u “Happycentar” kampanji za djecu iz potresom pogođenih područja

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite…

Karlovački Odred izviđača “Vladimir Nazor” uključuje se u Nacionalnu kampanju Saveza izviđača Hrvatske „HAPPYCENTAR – Igračke nove za mirnije snove“, namijenjenu djeci iz potresom pogođenih područja.

Cilj kampanje je donacijama građana i tvrtki prikupiti isključivo nove igračke, slikovnice, dječje knjige, sportsku opremu i rekvizite, crtaći pribor i drugi didaktički materijal za igru te ih osobno uručiti djeci i mladima u potresom pogođenim područjima.

Organizatori kampanje su Savez izviđača Hrvatske, Zaklada izviđačkog prijateljstva i agencija HEARTH, a kampanja se provodi pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade

Izviđačke udruge širom Hrvatske, ali i brojni drugi partneri kampanje, u svojim prostorijama organizirali su lokalne HAPPYCENTRE u koje građani mogu donijeti nove igračke i drugu opremu za djecu.

Tako je i Odred izviđača „Vladimir Nazor“ Karlovac postao HAPPYCENTAR. Građani im donacije novih igračaka i opreme za djecu mogu donijeti u Gradsku četvrt „Zvijezda“ u Gundulićevu 9, utorkom i četvrtkom do 19:30 do 20:30 te subotom od 10 do 11 sati.

Pročitajte i ovo

EU NOVAC

Vatrogasnoj zajednici Karlovačke županije 185 tisuća za akciju pomoći u Glini