Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -5C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Karlovac KAD KARLOVAC SLAVI Podijeli

Karlovački rođendan je poseban, za lakše praćenje programa od sad aplikacija KAmo?

U tri tjedna organizirano je više od stotinu različitih programa

Svaki grad ima svoj rođendan, ali karlovački rođendan je poseban, poručio je gradonačelnik Damir Mandić pozvavši još jednom sve da se od 23. lipnja do 13. srpnja pridruže Karlovčanima u slavlju 439. rođendana Karlovca.

U kreiranju vrlo bogatog programa sudjeluje velik broj ljudi iz civilnog, javnog i privatnog sektora i doprinos svakoga od njih je izuzetno važan za sve ono što će i ove godine posjetitelji u Karlovcu moći doživjeti u tri tjedna programa.

Sve počinje na obalama Kupe 23. lipnja kada će biti upaljeni Ivanjski krijesovi na Gazi i Baniji, a potom na mostu održan koncert Crvene jabuke. Slavlje završava Rođendanskim balom 13. srpnja na Starom placu. Prijave za sudjelovanje, a ove godine plesat će 439. plesnih parova, uskoro počinju.

Program je vrlo sadržajan, a kako posjetitelji Karlovca tih dana ne bi ništa propustili i jednostavnije pronašli ono što ih zanima u rad je puštena i nova aplikacija KAmo?. Na kamo.karlovac.hr objavljen je cjelokupni program sa satnicom te navigacijom do točne lokacije.

Na trotjednoj proslavi rođendana Karlovca očekuju se gosti iz drugih gradova i inozemstva.

Pročitajte i ovo

DRŽAVA IH NE ŠIŠA

Zgradu u kojoj je frizeraj “Pudina” dotukao i potres: Plaćamo najam državi, želim ovdje ostati, ali…